Cautare

2758 de rezultate pentru "hotel horoscop mamaia nr telefon" (3.90 secunde)
Toate hotelurile din aceasta categorie au piscina, iar camerele sunt dotate cu televizor, telefon, radio, minibar si aer conditionat. ... In fiecare camera este instalat telefon, televizor cu programe prin satelit, baie si toaleta.
Slabiciunea lui Stanca - obrazul fin al lui Nastase Asadar, in conditiile in care la reuniune trebuia sa vina „sefii cei mari”, pesedistii constanteni erau oarecum nelinistiti, asta cu toate ca li se soptise sa stea calmi, ca „ai mari” fusesera, cu o seara inainte, „tratati bine”, pe la terasele din statiunea Mamaia… Iar in aceste conditii, liderii PSD n-au venit chiar la 10.00 fix, ca de, au avut nevoie de ceva timp sa se dreaga.
Primaria municipiului Constanta este in culpa in ceea ce priveste eliberarea autorizatiilor de constructie pentru majoritatea cladirilor din Mamaia, nefiind respectate conditiile legii.
Barierele din statiunea Mamaia vor intra in functiune, incepind de astazi, iar taxa de acces va fi achitata pentru autoturismele care nu sint inmatriculate in Constanta. ... Fiecare intrare in statiunea Mamaia costa 27.000 lei.
Consiliul National de Coordonare al Aliantei PNL-PD a decis luni sa recomande sanctionarea cu avertisment a presedintilor de consilii judetene reprezentand PNL si PD care au fost prezenti la intrunirea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene de la Mamaia.
Chestiunea realegerii sefiei CJC a fost completata de un atac la baioneta impotriva primarului Radu Mazare si a deja celebrelor sale panouri, care au inundat Mamaia. ... "Dincolo de comicul situatiei, dati-mi voie sa-mi exprim profunda ingrijorare fata de perspectivele turismului in Mamaia.
Este vorba despre tendinta din ce in ce mai clara a statiunii Mamaia de a deveni o statiune de week- end, fapt care poate avea efecte financiare dezastruoase asupra incasarilor locale.
Vot politic pentru PUZ-ul statiunii Mamaia Referindu-se la problemele de "bucatarie", Moisoiu a declarat ca analiza organizatiilor de cartier s-a terminat in proportie de 80%, anuntand ca urmeaza o serie de schimbari la nivelul conducerilor acestora.
Taxa de acces in Statiunea Mamaia pentru autoturisme care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta; Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta, Mamaia si Sat Vacanta; ... Taxa pentru irigatii spatii verzi in Statiunea Mamaia;
Turistii care vor veni in aceasta vara in statiunea Mamaia, dar si constantenii, vor putea savura incepand de azi spectacolele cantaretilor si dansatorilor argentinieni pe care Primaria municipiului Constanta i-a contractat special pentru a sustine concerte gratuite in piateta de la Casino.
Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Astfel, dupa SC Mamaia S. ... Dupa cum aratam zilele trecute, Ana Maria Topoliceanu a fost aleasa si in Consiliile de Administratie ale SC Mamaia SA si SC Litoral SA, tanara pedelista fiind o veche prietena si asociata de afaceri cu ministrul Turismului, Elena Udrea.
Ministerul Turismului va participa la acest proiect cu alti circa un milion de euro, din care se va construi o pasarela de imbarcare, in statiunea Mamaia, dar si cu inca 200. 000 de euro, prin SC Mamaia SA, bani cu care se vor cumpara ambarcatiunile.
In prezent, Virgil Carstea este presedintele Consiliului de Administratie si director general al SC Mamaia S. ... El ne-a precizat ca, daca primarul Capitalei va fi de acord, in cele din urma, sa-l primeasca inapoi, va demisiona de la conducerea SC Mamaia SA.
600 mp situat in Mamaia Sat, la intersectia Strazilor M10 cu M13, dar si concesionarea unui teren in suprafata de 13. 500 de mp, situat in zona Trup Mamaia Nord, lotul B, lui Tiberiu Plesu (foto), adica nimeni altul decat fostul sef al Inspetoratului Teritorial de Munca din Constanta.
Multumit de faptul ca cererea lui a fost aprobata, Tiberiu Plesu, inspector in cadrul ITM, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca, dupa ce va deveni proprietarul terenului, va construi in Mamaia Sat un camping turistic format din bungalow-uri "ca la bulgari".
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
Mai mult, Vasile Chirondojan, reprezentatul SC Mamaia 2000 SRL, a afirmat ca procedura de licitare cu plic inchis nu permite ofertantilor sa ofere un al doilea pret.
Palmierii lui Agathon, din nou la locul lor Palmierii isi reiau locurile in Mamaia si Constanta.
Oferta a fost mare - la Mamaia lux, opulenta, preturi mari pentru cazare, servicii sau orice si-au dorit turistii din "nord". ... Spre seara, insa, a aparut in statiunea Mamaia un utilaj vai steaua lui, dar numai pentru a pune...
google-analytics.com