Cautare

2758 de rezultate pentru "hotel horoscop mamaia nr telefon" (7.92 secunde)
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Statiunea preferata ramane Mamaia. Din date oficiale, Mamaia a fost ocupata in proportie de 75% in week-endul care tocmai a trecut.
Astfel, in judetul Constanta, la hotelul Caraiman din Mamaia s-a constatat ca usa de la unele bai murdare, mocheta de pe holuri patata si uzata, masutele din unele camere prezentau vopseaua exfoliata, tapiteria unor fotolii patata si murdara, frigider cu email exfoliat si cu pete de rugina, iar sticla de la usa balconului era fisurata;
Pe la 1899, boierul Movila, de loc de prin Moldova, a pus piatra de temelia la primul hotel, care de altfel ii purta numele. ... La nord de actuala stațiune Mamaia exista un satuc dobrogean costier tipic.
Cu toate acestea, angajatii hotelurilor din statiunea Mamaia au avut surpriza sa constate ca turistii, fie din lipsa posibilitatilor financiare, fie din zgarcenie, sunt in stare sa vina cu intreaga aparatura electronica de acasa.
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
Asa se face ca un hotel din Zurich care se afla in Top 10 Destinatii Rock, detine zeci de camere dedicate starurilor rock si decorate in stilurile caracteristice ale acestora. Si celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o camera care ii poarta numele!
Simtindu-se stresat, el decide sa ia o pauza si pleaca din oras oprindu-se,dintr-o toana, la Grand Hotel.
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B). ... Te astept in gradina suspendata a hotelului Marshal Garden (Calea Dorbantilor nr.50B).
google-analytics.com