Cautare

2758 de rezultate pentru "hotel horoscop mamaia nr telefon" (3.62 secunde)
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia. "Sunt pline orasul si statiunea Mamaia de indicatoarele lui Mazare.
In cursul zilei de ieri, un turist a fost accidentat de o wola a DADL-ului pe plaja din statiunea Mamaia, in zona Pescarie...
Autorizarea constructiilor temporare sau permanente in zona de coasta a Marii Negre aferenta statiunii Mamaia a fost interzisa miercuri in sedinta de Guvern. Pana ieri, doar in statiunea Mamaia exista permisiunea de a se construi.
Primarul a facut referire, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, si la DADL, care, sustine Radu Mazare, trebuie sa stranga nisipul imprastiat pe promenada din statiunea Mamaia.
Basescu s-a relaxat sambata plimbandu-se prin Mamaia, prilej pentru o noua baie de multime, dar si pentru o alta disputa cu ziaristii care ii urmareau miscarile.
Si asta in contextul in care, in aceeasi zi, primarul Constantei a primit, de la Organizatia Mondiala a Turismului, master planul pe turism pentru statiunea Mamaia. ... Organizatia a pus insa accent pe statiunea Mamaia si Timisoara, pentru ca le-a placut potentialul acestora.
, ca a discutat la sfarsitul saptamanii trecute cu ministrul Turismului, Elena Udrea, despre cum ar trebui dezvoltata statiunea Mamaia, care ar putea ajunge sa semene cu Monte Carlo si Rio de Janeiro.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
Daca pana acum operatorii de plaja puteau construi fara autorizatie in zona de coasta a Marii Negre aferenta statiunii Mamaia, Guvernul a hotarat sa interzica acest lucru.
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
Fabia a venit pe plaja hotelului Rex din Mamaia, în cadrul unui eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, la care au participat jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.Daca prezentarea în premiera mondiala a noii generatii Skoda Fabia a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în martie 2007, Fabia a calcat carosabilul românesc doua luni mai târziu.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
se va demara activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta, a declarat Virginia Stefanica, directorul executiv al Serviciului Public de Impozite, Taxe si Alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) din cadrul Consiliului Local Municipal Constanta.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare.
Parada de CARE ALEGORICE la Mamaia Desfasurare impresionanta de forte la Mamaia, pentru parada carelor alegorice. ... Pentru parada carelor alegorice de la Mamaia, partea tehnica a fost impecabila.
O femeie care isi petrecea vacanta la Mamaia a fost agresata de un individ. Barbatul este angajat al unei plaje din Mamaia. ... Un scaun de plaja costa in zona de nord a statiunii Mamaia intre 30 si 60 lei.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
google-analytics.com