Cautare

2758 de rezultate pentru "hotel horoscop mamaia nr telefon" (3.72 secunde)
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Camerele au baie proprie cu dus, TV color, cablu, frigider la cerere, telefon si balcon. Mamaia este cea mai mare statiune turistica din Romania, fiind denumita "Perla Marii Negre".
Desi cu o zi inainte de 1 Decembrie Annes nu avea planuri despre cum sa petreaca Ziua Nationala a Romaniei, un telefon pe care l-a primit pe inserat i-a schimbat total...directia.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
Locurile de cazare fac parte din programul "O saptamana la mare", iar tarifele practicate de agentiile de turism variaza intre 99 si 149 de lei, in functie de gradul de confort oferit de fiecare hotel in parte.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
Cladirea este multifunctionala, cuprinzand, la vremea aceea, cazinou, hotel, birouri, restaurant, grupate in trei corpuri asimetrice. ... camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus. Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
Horoscop zodia Pesti, luna noiembrie 2014: ... Horoscop zodia Pesti, luna noiembrie 2014: ... Horoscop zodia Pesti, luna noiembrie 2014: ... Horoscop zodia Pesti, luna noiembrie 2014:
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Organizatia municipala a Partidului National Liberal i-a cerut ieri primarului Radu Mazare "sa nu puna in pericol siguranta turistilor care vor vizita in aceasta vara statiunea Mamaia si sa aloce fondurile necesare pentru asigurarea securitatii in locurile publice".
google-analytics.com