Cautare

1729 de rezultate pentru "hotel arta" (2.70 secunde)
Personalitate complexa, asemenea tatalui sau, Nicolae Cajal, profesor, virusolog, membru al Academiei Romane, Irina Cajal este un exponent important si activ al societatii civile din Romania, desfasurand activitati de anvergura la Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii, precum si in cadrul a numeroase asociatii evreiesti sau de arta si cultura.
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Recent, a avut loc vernisajul expozitiei de arta Anuala de Arta Religioasa - 2019, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gustie, chiar in DUminica Floriilor.
Pe 21 aprilie 2019, in duminica Floriilor, Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a Uniunii Artistilor Plastici din Romania a vernisat la Bucuresti expozitia principala a filialei: ANUALA DE ARTA RELIGIOASA SI RESTAURARE 2019.
La Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expoziției de arta vizuala a Grupului artistic Omicron si a invitatilor acestora. Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
Arta de a fi femeie este un training orientat spre restabilirea si descoperirea energiei feminine, intelegerea legilor fundamentale care reglementeaza relatia dintre barbat si femeie, intelegerea originii naturii feminine. ... Trainingul Arta de a fi femeie” va va ajuta cu raspunsuri la aceste intrebari.
Nicu Mihai este artist digital si creator de continut pe Youtube. Arta digitala este mai scumpa decat arta clasica. Diferenta dintre arta digitala si arta clasica este creativitatea.
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Este artistul care a asimilat in opera sa toata istoria sculpturii pe care a dominat-o si a depasit-o, dupa cum remarca criticul de arta Mircea Deac, in volumul Constantin Brancusi (Editura Meridiane, 1966).
Arta suprema era gasirea de justificari pentru orice, in cazul maestrilor fiascourile fiind transformate in triumfuri, tradarile in grija fata de om, lasitatea in barbatie. ... Politica e o arta a moralitatii!" Nu discut abisul definirii politicii prin existenta morala, ca ma ia ameteala.
Estimata initial la o suma cuprinsa intre 8 si 12 milioane de dolari, sculptura din marmura si piatra cu o inaltime de 121 de centimetri si realizata de sculptorul roman in perioada 1922-1923, a fost achizitionata cu 27.460.000 de dolari de catre un cumparator anonim, cu ocazia vinzarilor de primavara a unor obiecte de arta moderna si impresionista.
munca si arta. Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Colectionarii de arta dau in continuare bani frumosi pe obiectele preferate, desi traversam o criza financiara. ... Anul acesta, vanzarile operelor de arta au mers cel putin la fel de bine ca anul trecut.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
google-analytics.com