Cautare

541 de rezultate pentru "hiriscau ana" (2.97 secunde)
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana, Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, Alexandru Paleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana,Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, AlexandruPaleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Ana Blandiana: ... La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Inscrierea se face pana pe 26 septembrie, trimițand un e-mail la adresa ana@animest.ro in care va fi specificata varsta copilului si atelierul la care doreste sa participe.
George Copos a sustinut in fata senatorilor ca este cercetat pentru "o presupusa infractiune de ascundere a unui obiect impozabil", dar ca societatea Ana Electronic nu a desfasurat nici o operatiune comerciala cu Loteria Nationala.
Asa cum este scris in rechizitoriu, Gheorghe Copos, in calitate de asociat si presedinte al Consiliului de administratie in cadrul SC Ana Eelectronic SA, s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale, aducand bugetului de stat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, contravaloarea euro la acea data.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
google-analytics.com