Cautare

759 de rezultate pentru "hangan sibiu" (2.70 secunde)
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot. Iar dotarea logistica si IT este corespunzatoare, nu suficienta, dar mai buna ca la Sibiu.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu. ... Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. ... Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Lari Giorgescu, pentru rolurile din spectacolul "D‘ale noastre", la Teatrul National Bucuresti, si Nicu Mihoc, pentru rolul titular din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
google-analytics.com