Cautare

75 de rezultate pentru "han dracula" (8.99 secunde)
Proiectul Dracula Park mai are sanse de 30% sa fie pus pe picioare in urmatorii ani, ne-a declarat Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). ... Totodata, acesta considera ca turistii straini trebuie atrasi spre Romania cu ajutorul personajului Dracula.
Curtea de Conturi a clasat actul de control asupra proiectului Dracula Park pe motiv ca "nu sunt indeplinite conditiile raspunderii civile delictuale ".
Este vorba despre Roxana Han Gatzel, de 31 de ani, handbalista nascuta in Craiova, care a venit de la Valcea definitiv, nu sub forma de imprumut, si a semnat cu SCM un contract valabil pe sase luni, cu optiune de prelungire.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. ... O intriga politista cu elemente de supranatural in rama unui roman istoric, cartea reuneste cinci povesti de dragoste, urmarind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care infrunta spatiul si veacurile.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Autorul romanului "Dracula", omagiat de Google Abraham Stoker este celebrat de google cu un logo special, un desen grafic, care prezinta scene si personaje din roman.
Halloween in Romania Vrajitoarele si Contele Dracula au impanzit joi aeropotul din Otopeni. ... Cateva zeci de turisti americani si sarbi vor petrece noaptea de joi spre vineri, de Halloween, la Castel Dracula din Pasul Tihuta, vizita fanilor romanului scris de Bram Stoker fiind deja o traditie in zona.
Oscar Han! Cu bronzurile lui Han, de altfel, o sa va mai intalniti inlauntrul muzeului. ... Adaugati la asta sculpturile realizate de Jalea, Han, Tudor Gheorghe - ca sa dau doar putine exemple.
Elena Udrea a mai afirmat ca fostul dictator Nicolae Ceausescu este o parte a istoriei nostre si trebuie exploatat, la fel si mitul lui Dracula. "Nu consider Dracula sau Ceausescu brand de tara.
Autoritatea Nationala pentru Turism nu este interesata de dezvoltarea sau promovarea proiectului Dracula Park, a declarat presedintele institutiei, Sorin Marius Crivtonencu. ... “Daca Consiliul Judetean Brasov este interesat de un Dracula Park in zona Rasnov-Bran nu avem de ce ne opune.
Guvernul va incepe procedurile legale pentru anularea titlului de parc industrial acordat "Parcului turistic si de agrement Snagov", precum si demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asociere in participatiune si a contractului de administrare incheiat in cazul Dracula Park, anunta Mediafax.
Peste o suta de turisti din Statele Unite ale Americii sunt asteptati in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie la Hotelul Castel Dracula din Muntii Bargaului pentru a-si petrece aici sarbatoarea de Hallowen, hotelul fiind rezervat deja in totalitate pentru ei.
A treia parte a istoriilor Hotel Transilvania” il urmareste pe Dracula intr-o calatorie pe o nava de croaziera, alaturi de familie si prieteni, ocazie cu care se indragosteste de cea mai nepotrivita persoana din cate ar fi putut intalni.
Doi angajati uighuri fusesera ucisi in urma luptelor cu muncitori chinezi de etnie han. ... "Eu am vazut mai multi membri ai etniei han injunghiati", a declarat Agentiei Reuters un locuitor al orasului Urumqi.
Imobilul pe care se va interveni, fostul Han Tudorachi, este si el unul de patrimoniu, clasat A, de valoare nationala, dar nu este Hanul Gabroveni", a declarat Adrian Majuru pentru Romania Libera.
Valoarea superioara a craiovencelor si-a spus cuvantul in meciul de ieri, Roxana Han si colegele sale dominand partida de la un capat la celalalt.
Productia va fi prezentata in avanpremiera in deschiderea Dracula Film Festival, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, miercuri, 16 octombrie 2019 (simultan cu lansarea din SUA), iar din 25 octombrie a.c.
In timpul cat am fost noi acolo, o salupa a debarcat un grup de englezi dornici sa vada mormantul lui Dracula.
Si asta pentru ca, in prezent, pe cartea noastra de vizita scrie Ceausescu, mineri batausi, copii abandonati, bolnavi de SIDA, cersetori, in pofida faptului ca Romania este cunoscuta si ca fiind tara Nadiei Comaneci si a lui Gica Hagi, precum si ca taram al lui Dracula (simbol negativ, dar avand conotatii pozitive in ceea ce priveste turismul autohton).
Actorul britanic a jucat de mai multe ori in tinerete rolul contelui Dracula, in numeroase productii cinematografice inspirate de acest personaj, dar si-a dobandit celebritatea gratie unor roluri precum cel al contelui Dooku din "Razboiul stelelor" si cel al maleficului Saruman din "Stapanul inelelor".
google-analytics.com