Cautare

101 de rezultate pentru "guga delia" (3.85 secunde)
Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata.
Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii! ... La sfarsit, cei prezenti in public mi-au adresat mai multe intrebari, am fost emotionata, dar totul a decurs foarte bine", a mai completat Delia Antal.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Piesa se numeste Weekend si este in colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste ale Romaniei. ... Delia - Weekend (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938&feature=youtu.be Piesa a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.
Actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de aproape 9 ani la Londra, a luat si ea pulsul evenimentului.
Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. ... Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme. ... Duminica seara, Delia Antal a decis sa mearga din nou la film. ... Delia Antal nu este insa de aceeasi parere, considerand filmul "Amour" deprimant si foarte trist, sobru si crud, fara pic de speranta.
Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi! De cand si-a pierdut tatal, Delia Antal a suferit o depresie puternica.
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
Actrita si regizoarea filmului D'ORA”, Delia Antal, a fost invitata recent la BBC unde a povestit despre Romania si despre documentarul pe care vrea sa-l faca despre tara ei.
Delia Antal se pregateste de meci! ... Junior Drogba va sustine echipa Chelsea, acolo unde fratele sau, Didier Drogba, a jucat multi ani la rand, iar Delia va face echipa cu prietenii sai romani si va fi de partea Stelei.
Actrita si regizoarea Delia Antal locuieste de 8 ani la Londra si sta aproape de locul in care a avut loc acest accident, care, din nefericire, s-a soldat cu doi morti. ... E agitatie mare in oras!", povesteste Delia Antal.
Actrita si regizoarea Delia Antal este lipsita de inhibitii si a acceptat pana acum toate rolurile care i-au fost propuse in filme.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezenta la Festivalul International de Film, completat apoi cu o scurta sedere la Monaco, caci a fost invitata sa urmareasca Grand Prix-ul intr-o companie selecta.
Asa s-a intamplat si zilele trecute cand actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a fost nevoita sa plece de urgenta in Franta, la Paris. ... Astfel, saptamana aceasta Delia a fost pentru doua zile la Paris, acolo unde a participat la o intalnire importanta!
Indragostita iremediabil de actorie si avand mai multe studii de profil la Londra si Los Angeles, actrita si regizoarea romanca Delia Antal a bifat cateva aparitii mici, dar valoroase, in filme, alaturi de actori cunoscuti.
Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer.
Dupa un an plin de evenimente in care a muncit pana la epuizare, actrita Delia Antal a pasit in 2015 intr-o atmosfera de vis, sarbatorind Noul An in Cuba.
Actrita si regizoarea Delia Antal este stabilita de zece ani la Londra dar nu a uitat nicio clipa ca este romanca.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
google-analytics.com