Cautare

4747 de rezultate pentru "gradinita nr 42 constanta" (7.74 secunde)
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Am mai instalat geamuri termopane la Gradinita nr. 1 si vom continua cu instalarea acestor tipuri de geam la liceu, urmand ca in functie de sumele care ne mai raman sa continuam la gradinita nr.3.
Baraboi, Gradinita, Dobrojeni, Grosulovo, Moldovanca (langa Odessa); ... Iasca, Gradinita, Sevartaica, Belcauca (spre Ovideopol), Malaiesti, Floarea, Tei, Cosarca, Buturul, Perperita, Goiana, Siclia, Corotna, Cioburceni, Speia, Caragaciu, Taslac, Dorotcaia, Voznisevsca (pe Bug), Moldovca si Cantacuzinovca.
Au fost invitati elevi din sase scoli craiovene - "Carol I", "Fratii Buzesti", "Gheorghe Chitu", "Traian Vuia", "Petrache Triscu", "ICM 2" - cu care IJJ Dolj are incheiate parteneriate educationale, dar si copii de la Gradinita 38.
Apoi am plecat la Sighisoara, unde am facut gradinita germana si apoi scoala germana, un mare noroc pentru mine, pentru ca am intrat in contact cu o disciplina incredibila, cea germana.
“Comuna are nevoie de aceasta gradinita, banii nu sunt de ajuns, dar sunt un inceput, pentru ca primaria nu ar fi avut, de la bugetul local, toata suma necesara constructiei”, ne-a explicat demersul sau - care a avut, de altfel, si succes - deputatul PD-L Mircea Banias.
Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale „George Poboran".
Avarii la o conducta de caldura Mai multe blocuri, o gradinita si un dispensar nu au avut ieri, toata ziua, caldura. ... Au ramas fara incalzire, pina la ora 20.00, 34 de blocuri, o gradinita si un dispensar", a anuntat ieri primarul Dumitru Nicolae.
Din 2006, a renuntat la acest domeniu si a intrat in afaceri, deschizandu-si o gradinita privata, ea insusi fiind absolventa a Liceului Pedagogic. ... Desi nu duce lipsa de clienti, gradinita Pink Lemon nu a reusit sa-si plateasca datoriile la stat.
O scoala, de la gradinita si pana la Universitate, trebuie sa aiba dascali foarte buni Universitarul care a predat unor generatii intregi elemente ce tin de Istoria Artei si care, in activitatea profesionala are cuprinsa si zona de cercetare stiintifica la fostul Institut de Istorie si Arheologie A.
"Si scoala si gradinita avem aici. ... Apa a intrat in 30 de case, in dispensar, in caminul cultural, in gradinita si in primarie.
In Romania, pe grupe de varsta, cercetarea arata ca 20% din numarul total al copiilor de varsta prescolara nu merg la gradinita, 8% din numarul total al copiilor cu varsta scolara nu mergeau la cursuri, iar 5% din numarul elevilor de gimnaziu nu frecventau scoala.
Acesta este motivul pentru care a fondat o gradinita in Cluj Napoca, orasul sau natal. ... Gradinita BioBee are grupe de copii cu nevoi speciale, fiind un proiect de antreprenoriat social.
Nu putem accepta ca organele de control aflate in subordinea Ministerului Educatiei sa sustina ca nu au cum sa verifice daca o gradinita functioneaza ilegal. ... Va invit sa ne implicam in aceste demersuri pentru a evita situatii tulburatoare precum cele petrecute in gradinita mentionata mai sus.
google-analytics.com