Cautare

4747 de rezultate pentru "gradinita nr 42 constanta" (5.69 secunde)
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta. ... Gradinita nr. 5, Gradinita Comenius, Gradinita nr. 56, Gradinita nr. 23, Gradinita nr. 4, Gradinita nr. 20, Gradinita nr.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Inscrierea la gradinita", pe care o puteti citi in continuare. ... dificultatile parintilor de a-si inscrie copiii la gradinita. La finalul acestei luni debuteaza procedura de inscriere a copiilor de varsta potrivita pentru gradinita.
FIECARE COPIL LA GRADINITA, primul pas de la statutul de asistat social la cel de membru activ al societatii. ... Progamul FIECARE COPIL IN GRADINITA reprezinta un exemplu de buna practica in colaborarea dintre societatea civila si autoritatile locale si centrale pentru rezolvarea unei probleme sociale grave, respectiv abandonul scolar.
De cand a devenit mamica, artista a tot fost "bantuita" de cateva idei de afacere si s-a gandit ca cel mai bine si potrivit pentru ea si baietelul ei ar fi sa-si deschida in cele din urma o gradinita.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Aici, copiii din Gradinita Bambi si Scoala Step by Step vor expune si vor vinde martisoare create de ei. ... Alaturi de ei vor veni si copii care au absolvit gradinita, copii din cadrul Asociatiei Invingem Autismul si copii care frecventeaza cursurile Centrului 2 FasTracKids.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul. ... Gradinita Bambi si Scoala Step by Step. ... Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativă
Daca micutul manifesta dorinta de a merge in colectivitate, daca este apt sa se integreze, sa invete si sa-si formeze noi deprinderi, inseamna ca i-a venit vremea de gradinita. ... Cum aleg gradinita, grupa sau educatoarea?
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
In Craiova, educatia intr-o gradinita particulara costa doar aproximativ 250 RON/luna - suma include materialele didactice, ore de engleza si gimnastica ritmica, precum si cheltuielile cu serbarile din cursul anului, iar educatorii isi fac planificarile dupa programa aprobata de minister.
In schimb, cei de la Colosseum vor construi o gradinita si un centru de asistenta sociala pentriu batrani.
Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate. ... gradinita si Scoala de Arte si Meserii din Sacele, scoala si gradinita din Nuntasi, gradinita din Istria.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Prima gradinita cu program prelungit si-a deschis portile, oficial, ieri, in Eforie Sud. ... Potrivit primarului, fostii ocupanti ai spatiului au fost evacuati, intrucat in contractul de inchiriere au fost descoperite nereguli, astfel incat in 2005 a fost demarata renovarea si transformarea spatiului intr-o gradinita.
"Basescu s-a comportat ca la gradinita, la summit-ul NATO" Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca "la gradinita", la summit-ul NATO de la Chicago, unde "s-a scalambat" doar pentru a iesi in evidenta in fata presei, in momentul in care ministrul de externe, Andrei Marga, sustinea o declaratie, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
google-analytics.com