Cautare

607 de rezultate pentru "global" (3.77 secunde)
Dincolo de problema reprezentarii si a mandatului participarii, exista nevoia obiectiva si imperioasa a unei politici externe coerente, articulate si eficiente, intr-un moment de transformari si evolutii structurale la nivel regional, european si global.
Pe de alta parte, Romania a sprijinit finalizarea negocierilor si incheierea, in toamna anului 2014 a Acordului Economic si de Comert Global dintre Uniunea Europeana si Canada (CETA).
Studiul ia in calcul 53 de tari si are la baza analiza vanzarilor de produse lactate la nivel global, regional si national. ... La nivel global, tarile in curs de dezvoltare au inregistrat cea mai rapida crestere a pietelor de produse lactate.
Industria textila este considerata un sector cu avantaj relativ global si relativ stabil. ... Industria alimentara nu conteaza la export Industria alimentara din Romania este considerata sectorul cu avantaj relativ global si relativ stabil.
Unsprezece state, printre care si Romania, au semnat ieri la Viena, "Parteneriatul global pentru energie nucleara" (GNEP), din care fac parte deja Statele Unite si alte patru puteri nucleare si care promoveaza utilizarea energiei atomice in scopuri pasnice, relateaza AFP, citat de Mediafax.
Romania este pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste perceptia publicului asupra coruptiei, sustin reprezentantii Transparency International (TI) Romania care au dat joi publicitatii Barometrul global al coruptiei pe 2007.
Romania este pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste perceptia publicului asupra coruptiei, sustin reprezentantii Transparency International (TI) Romania care au dat joi publicitatii Barometrul global al coruptiei pe 2007.
Anul trecut, firma Global International 2000 din Bucuresti a concesionat 36,5 ha de teren in Zona Libera Galati, suprafata necesara pentru ridicarea, impreuna cu Enel Italia, a unei termocentrale pe carbune.
 Daca în urma cu patru-cinci ani, impozitul pe venitul global era destul de pagubos pentru finante, în sensul ca, dupa regularizarea impozitelor, se plateau contribuabililor sume de zeci de ori mai mari decât se încasau, de anul trecut, situatia s-a schimbat.
De cand CNN a initiat formatul de stiri non-stop, piata media pan-regionala s-a extins, ajungand sa cuprinda peste 100 de canale de stiri la nivel global.
O alta problema majora a reformei sistemului global este si marimea pietei. ... Cifra este impresionanta dupa orice masura, deoarece este de peste 10 ori mai mare decat PIB-ul global.
In trimestrul al III-lea 2010, Oriflame Romania a cunoscut o crestere cu 25% a vanzarilor devenind, astfel, una dintre companiile cu cea mai rapida evolutie din cadrul grupului Oriflame in Europa si la nivel global.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Government Pension Fund Global are depozite, investitii si active de peste 760 miliarde dolari ! ... Astfel, GPFG a ajuns sa detina in medie 1% din actiunile listate la nivel global.
Asa cum consumatorii au avut de castigat in urma bataliei pentru freemail (o casuta de email free are acum capacitatea de 2 GB la Google, respectiv 1 GB la Yahoo!, stabilindu-se astfel un standard psihologic pe care il vor modifica peste alti cativa ani, odata cu marirea capacitatilor de transport si stocare la nivel global), instant messagingul isi va calibra si el un standard psihologic.
Cele noua companii care participa anul acesta la Mobile World Congres sunt:Qualteh Romania (Timisoara), iQuest, Arobs Transilvania, Transilvania Software (Cluj-Napoca), Appscend (cei care au creat prima aplicatie de iPhone si iPad a televiziunii publice - TVR Info), Pentalog (Bucuresti), IT Six Global Services (Craiova), Thin Slices (Iasi), Allview (Brasov) active in domeniul dezvoltarii software, aplicatii mobile si hardware.
Un exit e exclus Compania americana UPC (Liberty Global - LGI) nu are "in acest moment" planuri de a face un exit de pe piata de cablu TV din Romania, a declarat la Bruxelles Mike Fries, directorul executiv al companiei, fara a comenta sau nega insa informatiile de pe piata, potrivit carora in ultimul an LGI a purtat discutii de vanzare cu firma romaneasca de cablu RCS&RDS.
Colaborarea cu un lider la nivel global, cum este Ericsson, ne ajuta sa facem cu adevarat diferenta pe o piata extrem de competitiva", a mai mentionat Mike Wright. ... and President, Global Market Development.
123 Contact Form, Ambo Software, Accesa IT Systems, Aptus Software, Arobs Transilvania Software, Ascent Soft, Asterix Software, Beenear, Cobelt Sign, Codespring, Dapredi Soft Sysmtems, Eta Automatizari Industriale, Greensoft, Infrasoft, Innovate Informational Technlogy, Insoftdev, IT Six Global Services, Nexus Electronics, Nordlogic Software, Optima Group, Pentalog, Ropardo, Romsoft, Race Software, Syneto, Tremend Software Consulting.
40 de ani mai tarziu, experimentul Marinei Abramovic a ajuns global. ... Va intrebati de unde radicalismul global din ce in ce mai prezent in vietile noastre?
google-analytics.com