Cautare

856 de rezultate pentru "global forum" (4.23 secunde)
Global Forum, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. ... December global festivities, care in traducere si adaptare inseamna festivitatile globale din decembrie, au inceput pe 18 decembrie.
Geoana vrea un Forum Constitutional in Senat cu personalitati europene.
Sindicalistii de la Forum au renuntat la pichetari si au hotarat sa astepte pana pe 21 martie, cand va avea loc prima pronuntare a instantei la adresele inaintate de administratia ArcelorMittal Galati.
Vice / Vicele este distribuit in Romania de Forum Film si va avea premiera pe 22 februarie 2019.
Celebrul economist este invitatul special al editiei din acest an a Forumului Financiar de la Bucuresti Nouriel Roubini, economistul care a estimat cu acuratete magnitudinea crizei financiare globale, vine in Romania, in perioada 24-26 mai 2010, la invitatia Forum Invest.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
La nivel global vor exista 1,5 miliarde utilizatori de video pe internet pana in urmatorii patru ani, in crestere de la 792 milioane utilizatori de video pe internet in 2011.
Erik, INNA â€" Gimme Gimme) in cadrul unei sesiuni in studiourile Global Records.
‘‘Se discuta despre realizarea unui forum tripartit la nivel european cu reprezentantii Consiliului Europei, cu cei ai Knesset-ului israelian si cei ai Consiliului Legislativ palestinian.
Galatenii mai au la dispozitie doar zece zile pentru a declara in mod oficial statului cistigurile obtinute anul trecut, termenul-limita de depunere a declaratiilor de venit global fiind 15 mai Conform legislatiei in vigoare, au obligatia de a depune, prin intermediul Postei, declaratiile de venit global, anumite categorii de contribuabili, respectiv cei care in cursul anului 2004 au lucrat la un singur angajator o perioada mai mica de un an, cei care au lucrat la mai multi angajatori, persoanele fizice care au obtinut venituri asimilate salariilor, cum ar fi indemnizatia de membru al consiliului de administratie, de cenzor sau ca asociat unic, precum si cei care au primit salarii din strainatate pentru activitatea desfasurata in Romania.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Acest lucru va fi posibil daca Sindicatul Solidaritatea a Siderurgistilor si Forum vor semna actul aditional care prevede prelungirea valabilitatii vechiului contract pana la 31 decembrie, ceea ce inseamna ca vor accepta si noile propuneri facute de conducerea Combinatului.
De asemenea siderurgistii au fost informati de faptul ca Ministerul Muncii nu a inregistrat conflictul de interese declansat de sindicalistii de la Solidaritatea si de la Forum, desi acesta era legal.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
In toamna acestui an capitala Romaniei va gazdui un important forum international pe tema energiei.
Reprezentantii a 14 ambasade din intreaga lume, a 60 de firme din Oltenia, ministri, presedintele Senatului Romaniei si primari de municipii din cele cinci judete ale regiunii vor participa incepand de azi, timp de doua zile, la primul forum economic regional organizat in Oltenia Azi va debuta cel mai important eveniment economic organizat in Oltenia.
google-analytics.com