Cautare

15 de rezultate pentru "gimnaziala 13" (3.23 secunde)
Incepand cu acea data, lucrarile in aceasta camera a Parlamentului se vor prelungi pana la 13 sau 14 decembrie, cand va intra in functiune noul Senat.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Senatorii si deputatii s-au pronuntat ieri, in sfarsit, asupra componentei Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, dupa mai bine de trei luni de neintelegeri legate de numarul de membri si repartitia Senat/Camera a acestora.
Reporter: Domnule Mircea Geoana, sunteti perceput ca un lider aparent de multa lume. Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta:
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
Exista constanteni care candideaza de dragul de a candida. De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Titu Gheorghiof, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat ieri ca presedintele acestui for legislativ, Adrian Nastase, va discuta cu Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, pentru a convoca miercuri, 11 mai, o sedinta a Birourilor Permanente reunite.
Parlamentul bulgar a ratificat ieri Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, cu un singur vot impotriva. Un singur parlamentar a votat impotriva Tratatului de aderare, independenta Stela Bankova, fosta membra a partidului care se afla in prezent la guvernare.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au solicitat prelungirea termenului de depunere a raportului pentru Ordonanta de Urgenta nr.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
google-analytics.com