Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (2.82 secunde)
Mirel Radoi (41 de ani) si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei. Mirel Radoi a precizat ca n-are nicio problema cu jucatorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea presedintelui clubului, Sorin Cartu.
Razvan Lucescu a vorbit despre plecarea lui Radoi "E obligatoriu sa facem cele sase puncte. ... Mirel Radoi a facut o treaba foarte buna, fotbalul romanesc e foarte jos, avem jucatori talentati, dar cu o educatie modesta pentru fotbalul de nivel inalt.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Nicolae Dica a dezvaluit ca intalnirea dintre Mirel Radoi si conducatorii de la Casa Fotbalului a avut loc. Radoi si-a dorit un contract pe o perioada mai lunga, lucru pe care federalii n-au fost gata sa i-l ofere.
Ulterior, Nicolae Dica a recunoscut ca exista o relatie foarte buna intre Mirel Radoi si Mihai Rotaru si este de parere ca fostul capitan al FCSB-ului va ajunge intr-o buna zi antrenor la Universitatea Craiova: ... Ai auzit ceva de Radoi ca s-ar duce la Craiova?
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol.
Gigi Becali, condamnat la trei ani cu executare in dosarul "Valiza" Magistratii completului de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat recursul dosarului "Valiza" au decis, marti, dupa 5 ore de deliberari, condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Gigi Becali, deprimat in puscarie? Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
In aceasta situatie se gasesc strazile Ecaterina Teodoroiu, care se intinde de la parculetul Catedralei "Sfantul Dumitru" pana in apropierea bulevardului Raului, si strada Elena Teodorini, care incepe din strada Obedeanu si se termina in strada Bucovat.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9. ... Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 12. ... Jack Umaga (Timisoara Saracens), 14. ... Catalin Fercu (Timisoara Saracens). ... Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 17. ... Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. ... Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), 23. Jody Rose (Timisoara Saracens).
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : ... De ce v-ati asociat imaginea cu Gigi Becali? ... Lui Gigi i se facuse o mare nedreptate atunci, cu valiza cu bani. ... Ma uit, ii zic consilierului ca parca e Gigi.
Gigi Becali nu va putea participa la ceremonia de investire in functia de europarlamentar de la Bruxelles, dupa ce judecatorii au decis ca acesta nu poate parasi Bucuresti si judetul Ilfov.
Gigi Becali: ... Vadim si Gigi Becali au reinceput schimbul de amabilitati, ca intre europarlamentari alesi pe aceeasi lista. Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
google-analytics.com