Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (3.48 secunde)
Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. Radoi a fost sefa de promotii la Academia Nationala de Informatii, din cadrul SRI. ... Mireille Radoi, membru PD-L.
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor. ... In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
"Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV. ... In emisiune se discuta despre atacul lui Traian Ungureanu la adresa lui Gigi Becali.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Doar trei luni a rezistat Mirel Radoi pe banca Universitatii Craiova, dupa ce a fost instalat in august.
GIGI VINE, BASISTII DIN PNL POT SA PLECE! ... Ipocrizia incalificabila e aceea ca fostii lideri locali revocati se victimizeaza ca pedepsiti pentru ca s-au opus primirii si candidaturii lui Gigi Becali. ... Gigi Becali, cu toate neajunsurile lui, e mai valoros prin autenticitate decat toti fariseii.
Sezonul muraturilor este unul nou pentru Mirel Radoi in ceea ce priveste eternul sau transfer in strainatate. ... Suparare mare pentru Radoi, care a scos acele vorbe chiar cand nasul sau savura a treia calificare in Liga Campionilor.
Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Timisoara. ... In fata casei lui Laszlo Tokes, din Timisoara grupuri de enoriasi protesteaza impotriva deciziei judecatoresti de evacuare a pastorului in alta localitate. ... La Timisoara soseste Denis Currie, secretar II al Ambasadei S.U.A.
Cum s-a aparat Gigi Hadid in momentul in care a fost atacata de un fan:
Radoi a anuntat ca pleaca de la nationala. ... Le-am comunicat baietilor", a spus Radoi la conferinta de presa. ... Ma duc a doua oara, sa ne certam iar?", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa dupa meciul cu Liechtenstein, scor 2-0.
Mirel Radoi a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. ... Mi-a dorit, cand am inceput sa antrenez, ca vreau sa fiu la un club la care am fost si la un club la care am vrut sa ajung", a declarat Mirel Radoi.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. A venit la tribunal purtand guler cervical Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.
Hagi, MARTURISIRE EMOTIONANTA despre Gigi Becali:
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Singura nemultumire a galeriei este faptul ca nu a putut sa afiseze coregrafia grandioasa pe care o anuntase - patru portrete gigant - ale lui Ienei, Duckadam, Lacatus si Radoi - un "+" intre ele, iar in partea de jos, mesajul "GLORIE".
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
google-analytics.com