Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (4.00 secunde)
O prima hotarare deschisese drumul: editia din acea zi, pregatita pentru tipar, nu a mai fost expediata spre rotativa. ... Au fost cateva momente de cumpana pana cand Tarcob, nea Mitica, pentru prieteni, a acceptat sa nu tiparim Informatia cu data de 22 decembrie.
Marius Tuca) Suntem aici la intalnirea dintre da si nu, la hotarul dintre ba si da, la granita dintre voi si noi, martori oculari, suntem aici de douazeci de ani mereu in transeea dintre voi si restul lumii, pe puntea dintre ieri si azi, gata sa consemnam, gata sa ne revoltam pentru voi, revolta unei supravietuiri pe termen lung, intre voi si ziar, pe drumul asta ca pe zidul mortii cu voi in tribune, cu voi, singura mostenire care nu poate fi lasata nimanui, cu voi, singura mostenire care nu poate fi trecuta in vreun testament, ce-as putea sa va lasam decat ce v-am dat si am fost pana acum, suntem grefierii vostri de serviciu, consemnam fapte mici in cartea de istorie a oranduirii, suntem avocatii din oficiu, gata oricand, la orice ora din viata si din noapte, sa va pledam cauza prin tribunalele nimanui, suntem aici de douazeci de ani gata sa ne batem pentru toate cauzele noastre pierdute, suntem aici sa va reprezentam in toate instantele, in toate circumstantele, suntem gata s-o luam de la capat de dragul vostru, sa ne mai jucam o data de-a ziarul si de-a noi, sa ne drogam inca o data unii cu altii, sa inspiram litere si sa expiram cuvinte, sa ne facem o cafea tare din cerneala de tipar, sa ne citim viitorul in zatul ramas pe calandru, sa vedem ce ne-ar putea rezerva ultima ora, unde ne-ar putea prinde inchiderea editiei, suntem aici de douazeci ani ascunsi printre greselile de tipar, gata sa fim faltuiti cu oricare dintre paginile noastre, cu oricare dintre aripile voastre, suntem subiect, dar si predicat, suntem vocala, dar si consoana, pusi in fiecare dimineata pe taraba, scosi la vanzare ca o stire de ultima ora, suntem aici de douazeci ani supravietuind tuturor editiilor si contradictiilor, tuturor dictiilor vremii si predictiilor, inhaitati cu lumina tiparului si haituiti de incredintarea lui, gata sa fim dati publicitatii in fiecare secunda, gram cu gram, filiform si filigran, rasfoiti-ne pagina cu pagina, suntem aici de douazeci de ani buni de tipar...
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Teia Sponte si Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN Vesti bune pentru Ilie Stan. Dupa o lunga perioada de negocieri intense, Teia Sponte si Valeriu Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN pentru revenirea Stelei pe stadionul Ghencea.
Nici nu s-a lansat bine ipoteza unor alegeri prezidentiale anticipate, ca au si descalecat Mihai Viteazu, Principele si Razboinicul Luminii in acelasi timp si, ingramadindu-se sub titulatura celui dintai oier al tarii, Gigi Becali, au anuntat ca si-l iau pe Traian Basescu drept general.
Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat. O telegrama a ambasadei SUA din 2010 cu titlul "Extrema-dreapta din Romania:
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Partidul Noua Generatie, condus de sponsorul echipei de fotbal Steaua si bun amic al presedintelui Basescu, Gigi Becali, a depasit pentru prima data UDMR in preferintele alegatorilor, situandu-se deasupra formatiunii etnicilor maghiari intr-un sondaj de opinie realizat de IMAS.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. ... In acest sens, Becali a declarat ca de catva timp Ciustea a luat legatura cu el si i-a spus ca "vrea sa vina la PNG".
Presedintele PNG-CD, George Becali, sustine ca democrat-liberalii "vor regreta" daca nu isi "leaga cateii". Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE. Becali a declarat textual:
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. ... "Haideti, domnule, asta este o gluma buna inainte de Craciun.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Prima a fost chiar lansarea sa oficiala, care trebuia sa se desfasoare in prezenta lui Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului. ... Cele mai mari restante le are prin clubul si asociatiile sale de fotbal;
S-o recunoastem. ... A dat-o in bara chiar de la debut cu "nationala" cand totul parea atat de simplu, a retrogadat Bursaspor din Turcia si a facut din Galata o echipa de pluton.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Razvan Burleanu a lansat acuzatii foarte dure la adresa finantatorului lui FCSB, Gigi Becali. Printre altele, oficialul de la Casa Fotbalului a declarat ca nu crede in ideea lui Becali, de a se retrage din fotbal si ca stie ca latifundiarul din Pipera a participat la aranjarea unor partide.
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei.
google-analytics.com