Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (5.41 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova. ... (Vointa) pentru a se intrece intr-o competitie inedita pentru multe dintre ele, un turneu de fotbal dotat cu trofeul "Victorina Simion".
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a o iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
FCSB este un club unde finantatorul Gigi Becali pune presiune. ... Bineinteles ca e o problema. Daca jucatorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru ca-i critica Gigi, au o problema. ... Daca tu crezi ca Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te inseli amarnic.
Gigi Becali ciocneste oua rosii cu fetele lui. Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia.
O intamplare iesita din comun a avut loc aseara in sediul unei institutii statale din Bucuresti, acolo unde un demnitar a fost injunghiat in spate de un dezaxat.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. ... Imediat dupa aflarea sentintei in "Dosarul sechestrarii", Gigi Becali a facut o declaratie extrem de socanta. ... Cum adica sa ma condamni?", a spus Becali, la un post de televiziune.
Gigi Becali face anuntul zilei: ... Proprietarul grupului InterAgro a anuntat ca va investi 16,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro intr-o noua afacere.
La fel si patronul Gigi Becali, care i-a transmis ca Dica are misiune dubla in acest sezon. ... Gigi Becali mi-s spus ca a adus jucatori pe bani si trebuie sa ii fac sa joace bine la FCSB.
Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. ... Paula Iacob a negat ca Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune sa fie noul lui avocat:
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: ... Dupa un tam-tam mediatic mare cat casa, in care procurorii au folosit toate mijloacele moderne de Public Relations, avem parte acum de achitarea lui Gigi Becali in cazul Valiza!
Etnicii romi il considera pe liderul PNG, Gigi Becali, personalitatea politica din Romania care ii ajuta cel mai mult si aceasta este prima lor optiune de vot in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit Barometrului Incluziunii Romilor, dat publicitatii ieri.
Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Ce conditii trebuie intrunite George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu.
Europarlamentarul Gigi Becali a anuntat ca se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale. ... Daca familia mea va intelege lucrul asta si nu voi intampina obstacole din partea familiei, eu voi candida", a declarat Gigi Becali la Realitatea Tv.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Europarlamentarul Gigi Becali (foto) a declarat ieri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis definitiv ca nu poate parasi Bucurestiul si Ilfovul, ca nu va renunta la mandatul din Parlamentul European si ca dupa ce va depune juramantul va avea imunitate, fiind dorinta lui Dumnezeu de a fi liber.
google-analytics.com