Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (6.04 secunde)
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Gigi Becali: ... Vadim si Gigi Becali au reinceput schimbul de amabilitati, ca intre europarlamentari alesi pe aceeasi lista. Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
Gigi Becali are probleme in afaceri.
Romanii asteapta ca Basescu sa-l gratieze pe Becali Justitia din Romania este corupta pana in maduva oaselor, Gigi Becali este un om bun si nevinovat, iar presedintele Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe latifundiarul din Pipera, sunt concluziile unui sondaj IRES, pe care sociologul clujean Vasile Dancu pe posteaza pe blog.
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... "George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere.
Libertate pentru George Becali! ... Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... ... Baiat giugiuc, Gigi va trimite sugiuc (Gandul) "Dupa zile intregi de Gigi-Giugiuleala nationala, parlamentarii au anuntat azi, cu durere in suflet, ca fostul lor coleg nu mai face parte dintre ei.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... de rahat, mai nea Gigi.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. Seful Ligii vorbea despre alegerile pentru presedintia LPF cand a afirmat ca este convins ca patronul Stelei ii va oferi votul lui.
Becali catre Mitrea:
Gigi a ales deja INLOCUITORULpentru Ilie Stan, insa va ramane cu ochii in soare!
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. Bogdan O.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
google-analytics.com