Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (4.22 secunde)
Irina Cajal - Subsecretar de Stat, Ministerul Culturii Una dintre cele mai complexe personalitati ale comunitatii evreiesti din Romania este o femeie.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna. ... La trei dintre acestea, care au avut si un plus de incarcatura, a pierdut surprinzator, fiind nevoie ca Sorana Cirstea sau Irina Begu sa salveze echipa de fiecare data.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. ... Vali Irina Ciobanu (n. ... Vali Irina Ciobanu a participat la mai multe tabere de creatie cum ar fi:
In timpul guvernarii pesediste, Chindlea a fost sluga credincioasa a sefei cea mare de la Bucuresti, inspectoarea-sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Irina Jianu. De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! ... Chiar daca a venit dupa un meci de peste trei ore in turul precedent, Irina Begu a reusit s-o invinga si ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, si merge mai departe in optimi, scor 6-4, 2-6, 6-1.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dubei Roxana, Zaharia Iulian, Ghiurca Dumitrita, Alina Pinzari, Fediuc Mihail Departamentul Administratie: Duminica Alexandru Departamentul Motor si Transmisie: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare:
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national. Irina Loghin a deplans starea fol-clorului romanesc si, implicit, a ansamblurilor folclorice romanesti ca elemente de promovare a muzicii populare peste hotare.
Irina Shayk a aparut MEGA SEXY alaturi de niste toreadori Irina Shayk a facut senzatie la ultima sedinta foto. ... Irina a mers la Sevilla unde a luat parte la o sedinta foto si video de senzatie alaturi de mai multi toreadori.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina a adus multe noutati si la aceasta editie.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Daca cineva isi imagineaza ca Irina Covacef, care este consilier judetean PNL, va accepta o functie de director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime sau la Administratia Canalelor Navigabile, se inseala.
PRM o va trimite pe interpreta de muzica populara Irina Loghin sa candideze in acelasi colegiu uninominal in care va candida si premierul Calin Popescu Tariceanu, in cazul in care acesta va sustine, in continuare, votul uninominal in actuala forma, a declarat secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011.
google-analytics.com