Cautare

69 de rezultate pentru "ghioroc feri" (6.04 secunde)
Doamnne feri! Una peste alta, doamna Shhaideh (sa vezi ce iute o sa-i invatam si numele si figura pe care nu i-o cunoaste Basescu) este o propunere cat se poate de normala.
Nu m-as feri sa folosesc numele unui antevorbitor care mi-a facut impresia ca se ofera pentru functia de ministru al justitiei, dar va asigur, domnule - (dl senator Traian Basescu vocifereaza.) - dar va asigur - nu, poate secretar de stat -,dar va asigur, domnule fost presedinte Traian Basescu, ca aici, in sala, sunt multi cei care au ajuns la aceleasi concluzii ca si dumneavoastra fara sa fi trecut de cinci ori prin Guvern, fara sa fi fost de doua ori primar general al Capitalei si fara sa fi fost timp de zece ani presedintele Romaniei (Aplauze.) Ne miscam.
Cum sa ne ferim de muzica piratata Pentru a ne feri de achizitionarea unui CD-pirat trebuie sa tinem cont de mai multe lucruri.
Nicu Feri Matei, de 26 de ani, din Constanta, este cercetat de Seficiul de Investigare a Fraudelor, deoarece in anul 2000, in calitate de gestionar al S.C.
Un proiect de regularizare a paraului Tecucel ar feri municipiul Tecuci de inundatiile care in ultimii ani au devastat de mai multe ori orasul.
Proprietarii de terenuri, in special din vecinatatea Galatiului, au invatat sa apeleze la consultanti de specialitate pentru a se feri de situatiile neprevazute iar rezultatele nu au intarziat sa apara.
El a spus ca in 2004 s-a intalnit cu Traian Basescu intr-o parcare din Tancabesti, pentru a se feri de "securitatea lui Adrian Nastase".
El a spus ca in 2004 s-a intalnit cu Traian Basescu intr-o parcare din Tancabesti, pentru a se feri de "securitatea lui Adrian Nastase".
Epurarea apelor uzate va feri beneficiarul de amenzile cu care este amenintat de Garda de Mediu. Epurarea se va face conform cerintelor autoritatilor romane de gospodarire a apelor, dar si la standarde acceptate de normele europene.
Mediul de afaceri se poate feri sa incheie afaceri cu firmele inactive fiscal intrand pe site-ul ANAF, unde sunt publicate firmele inactive.
Ca de seceta nu cred ca ne-ar fi putut feri! Desi, Dumnezeu sa ma ierte, poate ca niste ploi care ar stinge setea multincercatului pamant romanesc ar duce la vale, acolo unde se duc toate murdariile si pe cea portocalie care ne seaca vietile!
Dupa cateva luni de recuperare, Chivu a revenit pe teren, insa aproape un an de zile a purtat o casca de protectie, pentru a se feri de posibile lovituri.
Evident, la plecare te vei feri sa treci prin fata scaunului lui, insa greata resimtita timp de doua ore este nepretuita, precum bucuria copilului tau din reclama Mastercard, de pe vremuri, din serile de Champions League.
Dupa acest ultim incident, Shin Min Daily News a publicat un set de sfaturi pentru a te feri de eventualitatea unei explozii a telefonului tau mobil:
Lucian Davidescu) Iata cum se intercepteaza telefoanele si cum te poti feri. Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate.
Nu este greu sa configurezi un router, iar acum toata lumea ar trebui sa stie cum se poate feri de paraziti sau atacatori.
Cum va puteti feri de pericolele online, dupa scandalul Cambridge Analytica V-ati intrebat vreodata cat rau poate sa produca un like pe Facebook?
"A minti ca la meteo" este o vorba cunoscuta de multi si nu are legatura cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu stiinta, cu faptul ca uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil si ca nici cele mai bune intentii nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimista sa fie gresita.
Astfel, arena amfiteatrului va fi acoperita cu o copertina pentru a feri publicul in caz de ploaie. Se va rezerva spatiu pentru ca cei care au locuri in tribune sa poata cobori in zona acoperita.
Vezi ce trebuie sa faci in aceste zile de sarbatoare pentru a te feri de duhurile rele! Rusaliile sau Pogorarea Sfantului Duh reprezinta o sarbatoare crestina importanta, calculata la 50 de zile dupa Paste.
google-analytics.com