Cautare

69 de rezultate pentru "ghioroc feri" (4.28 secunde)
In Ghioroc, judetul Arad, oamenii au renuntat la traditia cumpararii coroanelor de flori la inmormantari si au decis sa doneze bani catre familiile indoliate.
"Epoca lui Basescu a apus" Dupa ce a fost huiduit de mii de romani la Iasi si Galati, presedintele Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca epoca lui a apus si ca, pe viitor, e intelept sa evite afisarile publice, pentru a se feri de eventuale gesturi disperate ale bugetarilor sau pensionarilor oropsiti, sustine sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Totusi, pentru a evita atacurile hackerilor sau contactarea unor magazine online false, este bine sa tineti cont de regulile de baza care va pot feri de pierderea banilor.
Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite.
Fara oportunisti Fostul lider democrat a recomandat ca timp de sase luni de-acum inainte sa fie suspendata orice inscriere in PD, pentru a se feri in acest fel de oportunisti.
ce ne recomandati dvs sa facem pentru a ne feri de boala? - Sa va feriti de boli? (rade) Ei da, asta intrebare!
Acest fapt era cunoscut mai demult si l-a determinat, cu ani in urma, pe James Carlson, fiul lui Eric Carlson sa atace vehement intreaga istorie, aparent pentru a-si feri tatal de discreditarea produsa de implicarea intr-o asemenea poveste.
Ai argumente, poate mai multe decat ti-ar fi necesare, dar acestea nu te vor feri de consecinte, care nu vor fi placute.
Ei sustin ca, din cauza prevederilor legislative, primarii se vor feri de-acum sa-si dea demisia din partid, dar asta nu-i va impiedica sa actioneze in favoarea intereselor unei alte formatiuni politice.
Altfel vom avea un primar-jucator care nu se va feri sa calce pe cadavre. Dumitru Nicolae este un om cinstit, care nu a furat niciodata", este de parere pesedistul George Cubasa.
"Este de neacceptat ca CSAT sa faca scandal pe alte teme minore, in loc sa puna la cale un plan de a feri Romania de aceasta criza.
Or, in asemenea situatie, chiar poporul, atat de invocat de Basescu, va sti cum sa procedeze: il va "feri" de vijelie, trimitandu-l acasa!...
Anul 2010 pare sa aduca semne mai bune, iar o administrare competenta va putea feri tara de multe neajunsuri. Lumea de maine nu poate exista fara morala, fara credinta si fara memorie.
Dragi membri CNA, va rog ca, impreuna, sa gasim solutii pentru a ne feri copiii de violenta din desene animate!
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Protejeaza coruptii PD-L - La dezbaterea raportului Udrea a blocat lucrarile Camerei Deputatilor pentru a o feri pe aceasta de trimiterea in judecata;
Lasand drum liber grupurilor de interese care paraziteaza acum statul, ce-i drept, cu ceva fereala. Dupa, nu se vor mai feri de nimeni si de nimic...
Daca - Doamne feri!- se intoarce la Cotroceni, Rosia Montana e bautura racoritoare pe langa pieile care sunt de tras de pe spinarile noastre pentru ca basexu si camarila sa se mai poata da uta cu bugetul inca doi ani!
Ele au obligatia de a apara libertatile cetatenesti, democratia si de a feri de la deturnare alte institutii ale statului.
Vreau , Doamne feri de un necaz, sa-l stiu pe vecin acolo nu sa-l caut pe te miri unde!". Simplu dar intelept!
google-analytics.com