Cautare

764 de rezultate pentru "gara pitesti" (2.76 secunde)
PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT. ... PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT (Autor: ... Capitania exista, nu insa si Gara fluviala - O alta fotografie din 1913 Este clar ca localul Capitaniei Calarasi a fost realizat din fonduri publice.
La iesirea din gara, se vor afla in fata, Garda de Onoare si Muzica Militara. ... Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti.
am prins ultimul tren, a plecat de mult trenul meu, s-a dus trenul meu, astept sa vina trenul meu sau trenul opreste doar o singura data intr-o gara. ... Ce inseamna cand visezi un tren sau mai multe trenuri in gara?
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Check-in la Gara de Nord Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa vor fi legate de garile Baneasa, Basarab, Gara de Nord - unde s-ar putea face si "check-in" pentru cei care pleaca cu avionul de pe cele doua aeroporturi, dupa cum ne-a precizat directorul general al Metrorex SA, Gheorghe Udriste.
• Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... • Linia de tramvaie 45 va functiona intre "Mezes"si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Drumul spre Ultima gara. ... Drumul spre Ultima gara Viata, un Transfagarasan al existentei, e perceputa diferit, de la un individ la altul. ... Unii ating linia orizontului mult prea devreme, altii, mai norocosi, o privesc doar, incetinind pe cat posibil traseul spre ultima gara.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Bucurestiul ar putea avea o noua gara VEZI UNDE (Autor : ... Intre acestia si o proaspata arhitecta care vede in sudul Capitalei o noua gara ultra-moderna.
"Va mai fi o gara cu parcare, mall, cu tot ce trebuie la Colentina, una noua la Pipera, mai exact pe Soseaua Petricani, si va mai fi o gara si la Baneasa. ... De asemenea, o noua gara este propusa si la Chitila.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
UPDATE 17:33 - O ambulanta SMURD a fost chemata la Gara de Nord pentru a-i acorda ingrijiri unei femei careia i s-a facut rau din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenti veniti la Bucuresti pentru meciul Romania - Ungaria, informeaza mediafax.
Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara. Le-am propus nevestei si copiilor sa vizitam gara si ei au fost de acord.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
google-analytics.com