Cautare

646 de rezultate pentru "gara recas timis" (3.41 secunde)
Altfel, Gaz Metan va sustine sambata, la Severin, de la ora 11.00, un joc amical in compania formatiei ACS Recas, liderul Ligii a III-a, seria 5.
Recas, sector 5. Cand a efectuat manevra de mers inapoi, in apropierea imobilului cu nr. C6, a surprins si accidentat grav pe minorul M.
La somatia politistilor, autorul a fugit in directia strazii Recas, unde a fost prins. B.
Dimpotriva chiar, in cazul Capitalei, organizarea unei singure sectii de votare pentru alegatorii aflati in tranzit - intr-un sediu impropriu, mult prea mic, la Gara de Nord - a dus la formarea unor cozi de sute de persoane, situatie care a determinat BEM sa permita votarea pe liste speciale si in alte sectii.
- il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina. imi spunea sa-l duc in gara, la Casablanca, la gagici. ... Ura si la gara!
CFR Calatori pune astazi in functiune doua automate de vanzare a biletelor, in Gara de Nord din Capitala. Initial, aparatele vor accepta doar plata cu cardul, iar ulterior si in numerar, a anuntat compania.
Priviti aceasta secventa filmata la cateva luni dupa Revolutie, in Gara de Nord: ... Ne-am oprit undeva langa Gara de Nord si am baut in masina cate-o cutie de bere in cinstea noastra si-a revistei noastre.
Pentru a renunta la parcarea de langa Mercur, acesta ar urma sa primeasca la schimb parcarile de la hotelul Jiul, de la Gara si cea de pe strada Fratii Golesti, cu conditia ca si contractul sa fie modificat.
Ne placea o gara, ziceam: ... In Vigo, un oras din estul Spaniei, aceeasi poveste cu trenul, doar ca gara se inchidea noaptea.
Strazile se curata de doua ori pe zi, iar in Gara Regala, data uitarii de multi ani, se face curatenie. ... Gara Regala, momunment istoric lasat in paragina de autoritati, este curatata, pentru ca acolo va opri Trenul Regal care il va aduce pe Rege.
"Pentru a avea bani de buzunar, faceam taximetrie ilegala, pe la Gara de Nord. Mergeam noaptea, ii luam masina lui tata si faceam si eu doi poli, bani de buzunar", le-a povestit liderul PSD studentilor.
Intru zilele acestea in Gara de Nord a iubitei noastre capitale, Bucuresti. ... A devenit cumva si Gara de Nord portocalie?
Problema d-nei Udrea este nu a averii cu care a intrat in politica, ci a acareturilor cu care a iesit din Gara de Nord, la prima sa venire in Bucuresti.
La ora terminarii grevei gara era aproape pustie, pe peron erau doar doua persoane. Pavel Ignat, sef statie CFR, a declarat ca in Botosani greva a afectat doar orarul trenurilor care trebuiau sa ajunga in gara, nefiind afectata ora de plecare.
Repetarea licitatiilor pentru inchirierea spatiilor comerciale din noua Gara Maritima a Portului Constanta se datoreaza prezentei la prima sedinta numai a cate unui singur ofertant, motiv pentru care legislatia actuala impune reluarea procedurii de licitare a spatiilor respective, au declarat pentru "Replica" surse autorizate din cadrul CN APMC.
In situatia parteneriatului noi participam cu valoarea mijloacelor fixe, iar celalalt partener cu investitiile, dar pentru a-si amortiza cumva investitia ar fi trebuit un numar de ani sa gestioneze si sa ii intre toate veniturile in urma a ceea ce se va realiza cu Gara de Nord.
Planuri de viitor Odata cu darea in functiune a statiilor Pajura si Parc Bazilescu acestea se vor adauga magistralei 4 a metroului bucurestean care mai cuprinde Gara de Nord 2, Basarab 2, Grivita si 1 Mai.
Pe strada Brestei, la gara si in alte locuri, banii s-au epuizat din bancomate de la primele ore ale diminetii, din cauza cererii destul de mari.
Doar ca lucrurile nu se pot finaliza, pentru ca aia de la Gara de Nord (a se citi madam Boagiu) nu-si dau acordul pentru construirea trotuarelor rulante, gandite pentru a-i duce pe cei care folosesc trenul, cu bagaje cu tot, la si de la statia de tramvai de pe pod, via lifturi si scari rulante.
Noua magistrala va porni din actuala M4, Gara de Nord 2-Parc Bazilescu, dupa statia 1 Mai. ... Pajura, Expozitiei, Piata Montreal, Gara Baneasa, Aeroportul Baneasa, Tokyo, Washington, Paris, Bruxelles, Londra, Otopeni Centru, Otopeni Nord si Aeroport Otopeni.
google-analytics.com