Cautare

646 de rezultate pentru "gara recas timis" (5.41 secunde)
Construceia magistralei Gara de Nord - Otopeni incepe in iarna In iarna vor incepe lucrarile de constructie la magistrala de metrou Gara de Nord - Otopeni, iar licitatia penutru alegerea constructorului va avea loc in perioada octombrie-noiembrie.
- Pe Bucuresti - Otopeni in acest moment suntem in situatia in care am avea o solutie adevarata, sa facem metrou Gara de Nord - Otopeni.
cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala. ... Foarte aproape de acea cladire se mai afla Gara fluviala, si ea parasita, precum si o alta cladire emblematica pentru Calarasi - fostul cinema Victoria, care devine pe zi ce trece o ruina.
Potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, pentru relatia Gara de Nord - Salonic, plecarile sunt in fiecare zi de vineri, iar garnitura are in compunere un vagon clasa a doua si un vagon cuseta cu 4 si 6 locuri. Garniturile spre Sofia si Istanbul pleaca zilnic din Gara de Nord.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anuntat joi ca va candida pentru functia de presedinte al PNTCD Timis, ramasa vacanta dupa ce fostul presedinte, Marius Popovici, si-a dat demisia, in iunie, din toate functiile din partid, nemultumit de alianta locala cu PSD.
Gestul lui DIP a fost urmat de alti doi deputati social-democrati, Ioan Timis si Gheorghe Sarb, care nu vor ramane nici ei pe drumuri, primul descoperindu-si vocatia liberala, iar cel de-al doilea urmand sa se inroleze in partidul lui Emil Boc.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani. Cum apreciati desfasurarea acestei confruntari politice in Timis si in general in Banat?
Pe fondul crizei economice si a lipsei de lichiditati, bancile din Romania se confrunta, de la luna la luna, cu o crestere a volumului de restante la credite, doar in judetul Timis acestea ajungand, conform statisticilor BNR pe luna octombrie, la aproape 900 milioane de lei.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Timis, l-au identificat si retinut, in municipiul Bucuresti, pe Valentin M., de 34 de ani, din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din data de 17 iulie 2007.
Tin minte momentul cand am aflat ca a murit Stalin, in 1953, eram in gara din Brasov. ... Nicolae Basilescu a introdus primul tramvai cu abur, in anul 1906, care functiona intre Bucurestii Noi si Gara de Nord.
Cu toate acestea, statia moderna ramane inchisa pentru ca nu s-a putut monta trotuarul rulant care va face legatura cu Gara de Nord. ... Gara de Nord este in administrarea CFR).
Linia care leaga Gara de Nord de Aeroportul Henri Coanda va fi dublata Linia care leaga Gara de Nord din Bucuresti de Aeroportul International Henri Coanda va fi dublata, anunta CFR Infrastructura.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Un atac aerian a lovit gara din Kramatorsk, in timp ce mii de oameni asteptau sa fie evacuati. ... Aproximativ 4.000 de oameni se aflau in gara la momentul atacului.
google-analytics.com