Cautare

164 de rezultate pentru "gantu" (6.40 secunde)
Tranzactia s-a încheiat, comentariile continua. Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Tranzactia s-a încheiat, comentariile continua. Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Presedintele Traian Basescu a atras atentia cu privire la strategia energetica elaborata recent de Executiv, ca nu este adeptul infiintarii unei companii nationale in domeniu.
Alexander Medvedev, director general adjunct al Gazprom, a avertizat ca o propunere a Comisiei Europene (CE) care ar limita accesul grupului rus la retelele de distributie a energiei ale statelor membre ale UE va duce la majorarea preturilor gazelor naturale, potrivit site-ului forbes.com.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford.
Sectorul bancar international s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu mai multe cazuri de fraude comise din interiorul institutiilor financiare, cel mai nou caz fiind cel de la Societe Generale.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie in Romania, intr-o linie de productie pentru marca Fiat, potrivit NewsIn care preia o declaratie pentru Business Standard a unor surse din piata auto locala, fara a mentiona ce ar putea produce compania.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie în România, într-o linie de productie pentru marca Fiat, informeaza Business Standard, citând surse din piata auto locala.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Criza financiara din ultimele doua saptamâni a dus la pierderi de 140 de milioane de euro ale cotatiilor principalelor societati din Oltenia.
Ford sustine ca este este un "bun cetatean". În acest caz, va plati el impozitele profiturilor de la Craiova statului român?
Compania americana poate sustine in tara noastra investitii mai mari de 675 de milioane de euro, in conditiile in care guvernul roman garanteaza credite de 400 de milioa-ne de euro si nu va percepe taxe pe profitul reinvestit.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a surprins pe toata lumea declarand la prima conferinta de presa dupa instalare ca privatizarea Avioane SA Craiova cu un singur ofertant ar putea supara UE.
Retrocedarile haotice de la Statiunea Simnic incep sa-si arate coltii. Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul.
Societatea a negociat un contract pentru productia, in 2009, a 100 de dispozitive SDV destinate avionului de transport militar C 27 J Spartan.
Constructorul american de autoturisme General Motors ar putea cere introducerea sub protectia legii falimentului pentru diviziile neprofitabile, in timp ce diviziile profitabile s-ar putea reuni sub o noua companie, au anuntat reprezentantii companiei.
google-analytics.com