Cautare

164 de rezultate pentru "gantu" (2.62 secunde)
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
Apple Computer nu se face vinovata de incalcarea acordului incheiat cu Apple Corps - casa de productie detinuta de legendara trupa The Beatles.
Dupa cum se stie, sexul are mereu un cuvant de spus, indiferent de domeniu, astfel ca nu trebuie sa mire ca el se dovedeste a fi esential si pentru sectorul automobilistic.
Microsoft a dezvoltat o noua tehnologie pentru ca utilizatorii sa poata plati pe ora folosirea unui computer in propriile locuinte, intr-un mod similar celui in care multi oameni folosesc cartele pre-paid pentru telefoane celulare.
Actualul parteneriat dintre Yahoo! si eBay a adus o lovitura dura concurentilor de pe piata internetului, potrivit site-ului Yahoo!News.
Microsoft s-ar afla in plin proces de creare a unui dispozitiv pentru redarea fisierelor audio si video, concurand cu iPod-ul produs de Apple.
A terminat facultatea in Craiova si ii plac fotbalul si filmele. Munceste in medie 12 ore pe zi, dar o face cu placere.
Toyota Motor planuieste o alianta cu General Motors, in incercarea de a evita realizarea unui eventual parteneriat al constructorului american cu Renault si Nissan.
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet.
Hotelurile craiovene sunt in permanenta arhipline. Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. Potrivit specialistilor din domeniu, o data cu aderarea, sectorul hotelier va oferi surprize placute investitorilor, in special pe segmentul business.
Gigantii japonezi Toshiba si Fujitsu planuiesc sa ceara compensatii materiale de la Sony, pe fondul actiunilor de rechemare a laptopurilor dotate cu acumulatori fabricati de compania americana.
La numai o saptamana de la lansarea browserului Internet Explorer 7 (IE) au fost descoperite doua bug-uri.
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a participat recent la Adunarea Generala a Actionarilor Alcatel Romania SA ca reprezentant al societatii Promotion Group International prin care mai detine doar 0,85% din capitalul social al subsidiarei din Romania a gigantului francez in domeniul comunicatiilor, anunta UrbaNNews.
Anuntata venire a Ford la Craiova va duce la cresterea preturilor terenurilor din zona cu 10 - 20% pâna la sfârsitul anului.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Curtea Europeana de Prima Instanta din Luxemburg a respins luni, punctele esentiale, din recursul facut de Microsoft impotriva deciziei din 2004 a Comisiei Europene (CE), care acuza gigantul american de abuz de pozitie dominanta si impunea acestei companii o amenda record de aproximativ jumatate de miliard de euro.
google-analytics.com