Cautare

164 de rezultate pentru "gantu" (3.04 secunde)
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Scandalul de o amploare fara precedent in care este implicat Adrian Nastase are o finalitate din ce in ce mai lesne de intrevazut.
Spuma companiilor straine de profil se lupta pe doua dintre fabricile craiovene. AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
Presedintele Traian Basescu a cerut Europei sa gaseasca solutii pentru a reduce dependenta de gazul furnizat de compania ruseasca Gazprom si a criticat decizia britanicilor de a impune romanilor restrictii pe piata fortei de munca dupa aderarea la UE.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu apare pe site-ul Camerei Deputatilor membru al grupului PD inca din luna mai a acestui an.
"Etalonul" de moralitate al politicii romanesti, pesedistul Mircea Geoana, vorbeste zi si noapte, pe la toate colturile, despre corectitudine si cinste, despre cum fura toti in afara de el si PSD-ul lui drag si moare de grija romanilor saraci, ca asta e rostul pe pamant al social-democratilor.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la scoala de pregatire politica a TSD, ca ministrul Turismului, Elena Udrea, pe care a numit-o "Regina salvamarilor" a intreprins o singura mare actiune din postura de ministru, stand "cu fluierul in gura" si "numarand chilotii salvamarilor".
Bogdan Tiberiu Iacob face dezvaluiri fulminante pe site-ul Inpolitics: Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca de carcotasi marginasi ca Dancu si Rus nu are nevoie acest partid.
Senatorul PSD Miron Mitrea si-a anuntat ieri oficial candidatura la presedintia partidului.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD.
Inpolitics il citeaza pe Ion Iliescu care ar fi spus despre Ponta: "Carlan tanar fara minte!" Puteti citi in continuare articolul aparut pe Inpolitics.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania.
bugetul.ro informeaza: Surpriza! Cine-l va inlocui pe Hans Klemm pentru postul de ambasador al SUA in Romania?(Autoare: Anca ANDREI) Se pare ca actualul ambasador al SUA la Bucuresti are zilele numarate.
Daewoo Matiz, unul dintre cele mai populare autoturisme de oras pe piata romaneasca, va trebui sa infrunte din luna iunie noul Matiz sud-coreean, care va purta numele Chevrolet Spark.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Republica Moldova este din nou in situatia de a face fata unei posibile crize energetice dupa ce, miercuri seara, centrala electrica de la Cuciurgan, intreprindere situata in regiunea controlata de regimul separatist de la Tiraspol, si-a sistat livrarile de curent electric pentru localitatile din dreapta Nistrului, informa ieri BBC.
De la 1 ianuarie, Rusia a sistat exporturile de gaze naturale catre Ucraina, care a refuzat sa plateasca un pret de import de patru ori mai mare decat pana acum.
Pretul gazelor naturale pe care Romania il plateste catre Gazprom este mai mare comparativ cu cel platit de alte tari.
google-analytics.com