Cautare

2094 de rezultate pentru "galati" (2.62 secunde)
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
google-analytics.com