Cautare

284 de rezultate pentru "florea cazan" (3.37 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Agresorul ar fi Mihai Florea (25 ani), fost ciclist si o prezenta constanta la concursurile de profil.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Dupa recitatul sustinut de artistii Ansamblului Folcloric "Junii Sibiului", copresedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, le-a cerut membrilor USL sa nu mai doarma pana in data de 9 decembrie, cand sunt alegerile parlamentare, iar liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, si-a prezentat sloganul de campanie:
Senatorii au hotarat ca producatorii de tuica si rachiu la cazan sa plateasca accize.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor sustine ca presedintele BEC, Gheorghe Florea, ar fi "furat" tragerea la sorti.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Solcanu, Taracila, Saniuta, Pupeza, Teodorescu, Cazan si seful lor de celula - Octav Cozmanca -, "pensionati" politic in "regimul reformator Geoana", asteapta startul pentru campania prezidentiala a primarului Capitalei. ... Un alt tovaras este septuagenarul Leondard Cazan, ministru al prognozei in guvernul Nastase.
Daca nu se intampla nimic, saptamana viitoare, luni, voi face o interpelare a premierului, voi cere o analiza in USL, chiar pana la demisia domnului Nita", a declarat pentru gandul presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan. ... Eu trebuia sa ii linistesc pe acesti oameni", a adaugat Cazan.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea. Tot la standul Rodicai Florea si al fiului sau Robert publicul a putut achizitiona si:
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Rand pe rand, Mihai Stanisoara, Radu Berceanu, Dorin Florea si Gheorghe Stefan i-au trantit in fata ca PDL a pierdut alegerile din cauza sa si singura solutie este ca sa-si dea demisia. ... Florea catre Anastase:
dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita; ... Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune". ... Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
google-analytics.com