Cautare

763 de rezultate pentru "florea ana" (2.56 secunde)
Oamenii au inteles ca-si primesc banii, astfel ca a crescut increderea in acest program", a declarat Ana Motoi, sefa Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Am lucrat acolo un an si jumatate, incepand din 2003, si am plecat cu un gust amar pentru ca la momentul respectiv nu intelegeam ce inseamna un business si de ce lucrurile nu se intamplau asa cum doream eu", a declarat Ana-Maria Cruceru, de 27 de ani, directoare la Casa si Biroul Craiova, care a subliniat ideea ca nu poti conduce o firma daca nu ai experienta ca angajat.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana.
Cum a murit Ana Blandiana! ... In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu. ... Mi-e dor de Ana Blandiana.
Dupa 1990, Ana Blandiana se numara printre initiatorii Aliantei Civice, pe care o conduce intre 1991 si 2001. ... Ana Blandiana a primit un numar impresionant de recunoasteri nationale si internationale:
Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Ana mea, ce bucurie sa va fim nasi! ... A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa.
Ana-Flavia Stancu si mama ei, Angelica participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Costa intre 65 RON - 100 RON, pentru adulti, ne-a spus Ana-Flavia Stancu.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
In alta ordine de idei, liderul AP Constanta a anuntat ca la alegerile pentru Primaria Techirghiol, partidul Actiunea Populara va fi reprezentat de Constantin Florea, cel care a concurat la alegerile trecute in turul doi, cu fostul primar al localitatii, Dumitru Romulus Bratu.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Tergiversarea prcedurilr in cazul propunerii pentru sefia DNA, Adina Florea. ... Cand sa o audiem pe dna Florea, procurorul general a facut o sesizare cu o zi inainte si a zis ca trebuie sa vedem profilul etic al candidatei care are o sesizare - In al 16-lea rand:
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
google-analytics.com