Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (3.06 secunde)
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Dobanda fixa vs dobanda variabila Daca e mai avantajos sa contractezi un credit cu dobanda variabila sau fixa, bancherii evita cu diplomatie sa se pronunte. ... Doanda fixa asigura linistea pe perioada in care e fixa.
În prezent, pe piata exista trei tipuri de dobânda - fixa pe toata perioada de creditare, variabila pe toata perioada de creditare sau mixta (fixa în primele luni sau primii ani, iar ulterior variabila), fiecare cu avantajele si dezavantajele ei.Dobanda fixa va spune de la început la ce va „înhamati“Pentru dobânzile fixe pe toata perioada de creditare, rata lunara de rambursare a creditului nu se va schimba, chiar daca dobânzile de pe piata bancara se modifica în timp.
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
Dobanda va fi compusa din EURIBOR plus marja fixa a bancii plus comisioane. Comisioanele si marja fixa nu au voie sa creasca, iar EURIBOR este mai mic decat dobanda variabila a bancii, deci sigur dobanda pe care trebuie sa o plateasca debitorii ar trebui sa scada.
Portalul Ghiseul Bancar face o analiza a ofertelor bancilor care propun dobanda fixa. Astfel, Raiffeisen Bank ofera celor care doresc sa-si depuna banii la aceasta banca o dobanda fixa de 6% (fata de 4,25%) la depozitul pe termen de trei luni si 4% la cel pe o luna.
Si la Bancpost ai posibilitatea de a face credit in franci elvetieni, cu o dobanda de 5,9%, fixa in primul an. ... Dobanda fixa mai mica in primul an inseamna ca ai o rata de 364 de euro, apoi rata fiind 424 de euro.
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
  Raiffeisen, comisioane lunare Raiffeisen Bank acorda credit ipotecar pentru o garsoniera la dobânda fixa de 14,3%.
De asemenea, explicam cum vor fi afectati cei care au acceptat ca banca sa le mareasca marja fixa din contract si sa le totalizeze toate comisioanele sub doua-trei denumiri acceptate de noua legislatie.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
„Alte comisioane“, cea mai inteligenta gaselnita În afara de comisioanele incluse în DAE, potentialii clienti platesc si o serie de alte comisioane si taxe, percepute fie o singura data (la acordarea creditului), fie periodic, având o valoare fixa sau procentuala.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Acces prin linie de telefonie fixa 3.2. Acces la un router (sau modem ADSL) conectat la reteaua fixa de telefonie sau de ADSL 3.3. ... - Acces prin linie de telefonie fixa Accesul unui utilizator la Internet prin intermediul retelei de telefon analogice fixe traditioale:
Desi sint numerosi operatori de telefonie fixa alternativa, acestia urmaresc doar sectorul firmelor. ... Astfel, cetateanul ramine prizonier al operatorului national de telefonie fixa, iar preturile de pe piata nu pot scadea in lipsa unei concurente reale.
in perioada mentionata au existat in Romania patru operatori de telefonie mobila si unul de telefonie fixa, cu o valoare totala a cifrei de afaceri de 8,411 miliarde lei noi si 23.576 salariati.
Banca Comerciala Romana ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi avantajos, atat in lei, cat si in valuta, lansand in premiera in Romania dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni.
google-analytics.com