Cautare

525 de rezultate pentru "filme" (2.65 secunde)
Selectia de filme ce ofera publicului acces la cea mai intunecata latura a animatiei va fi precedata de un performance semnat DIOSA, un proiect unic in peisajul autohton, inițiat de compozitoarea si dirijoarea Simona Strungaru.
De aceea, cu voia domnului Sahnazarov, noi vom proiecta sapte filme printre care filmul din gala de deschidere, Anna Karenina - Povestea lui Vronski, a declarat directorul Centrului Rus de Stiinta si Cultura din Bucuresti, Natalia Muzhennikova, in cadrul unei conferinte de presa.
Ca in fiecare an, in zilele de vineri, sambata si duminica, de la ora 19:30, vor fi proiectate pe un ecran in aer liber, filme artistice de actiune, drama, mister, comedie, thriller si aventuri.
In premiera pentru Chitila Film Fest, anul acesta, au fost desemnate doua filme castigatoare: ... - Ne-a fost foarte greu sa alegem intre cele doua filme, asa ca le-am premiat pe amandoua.
DRAMA, MISTER, SCIENCE - FICTION (SF) Regizorul a doua filme de Oscar, Rainman si Bugsy, Barry Levinson da din nou lovitura cu acest science-fiction de nota 10 care are in distributie un trident de exceptie:
Intr-o perioada in care se pune accentul pe miscarea #MeToo si #Time's Up, apar din ce in ce mai multe filme precum cel de fata, in care este dezvaluita situatia reala a femeilor. ... Multumesc filme hd 8.
Retrospectiva Florin Piersic, Cele mai bune filme ale anului 2018/2019, Centenar, Premiera, Documentar, Filme cu cei mai multi spectactori si Scurtmetraj.
Animest este singurul festival de film din Romania care propune filme pentru Oscar, incepand din 2017. ... - Am urmarit 92 de filme si multe dintre ele au fost absolut uimitoare.
Documentare cu tigani americani si cocalarismul dezvoltat peste ocean, documentare cu bisnitari, reality-show-uri despre tot felul de ciudati, reality-show-uri despre puscariasi, filme despre camionagii si taietori de lemne si asa mai departe. ... Sergiu Nicolaescu a facut filme cu bani publici, deci are datoria de a fi inmormantat;
"Dirty Dancing" este considerat unul dintre cele mai populare filme din lume, un clasic, iar Patrick Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul sau din aceasta pelicula.
Cariera sa cinematografica a inceput in anul 1980 cand a avut roluri mici in filme precum B.A.D. ... Pentru actrita urmeaza ani buni din punct de vedere profesional, jucand in filme precum Scarface (1983), Into the Night (1985), Tales from the Hollywood Hills:
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. ... In SUA se realizasera astfel de filme cu OZN-uri.
Nu se pune problema unei invazii, asa cum prezinta mai multe filme SF. ... In cazul in care fenomenul OZN ar ameninta sa opereze la modul ilustrat in filme precum Ziua Independentei sau Razboiul Lumilor, ar fi ingrijorator, dar militarii ar intelege macar cu cine anume au de-a face.
Actorul a lasat o mostenire bogata, cu zeci de piese de teatru si filme, in care a dat viata unor personaje de neuitat. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
Printre dezvaluiri s-au numarat intalnirile bizare cu obiecte aeriene anomale, intalniri raportate de piloti si alte persoane care au facut parte din grupurile de lupta USS Nimitz si USS Theodore Roosevelt in 2004, pe coasta Californiei, respectiv in 2015 si 2016, pe coasta Floridei, rapoarte insotite de filme cu obiecte necunoscute, prezentand caracteristici care pareau sa sfideze legile aerodinamicii, asa cum le cunoastem noi.
Este cam prima oara cand un presedinte vorbeste clar si raspicat despre lucruri desprinse parca din filme: politie si politicieni corupti, infundati pana-n gat in relatiile cu mafia.
In aceste conditii, presedintele nu se declara adeptul vizionarii unor filme de actiune sau a unor telenovele cu scenariu si regie proasta, nici a unor episoade de lupta impotriva coruptiei, prezentate opiniei publice intr-o maniera tragi-comica.
Avem niste copii care s-au uitat la prea multe filme cu continut explicit sexual, niste copii care s-au democratizat prea mult si au uitat sa-si traiasca copilaria.
Am putea spune ca nici noi, romanii, nu mai avem nevoie de filme. ... Nu, nu am vazut prea multe filme.
In Croatia elevii din scolile participante la proiect declara ca violentele fizice sunt destul de frecvente, un rol important si negativ in promovarea comportamentului violent avandu-l institutiile mass-media, prin anumite filme si emisiuni difuzate, dar si tensiunile ramase in urma razboiului civil din fosta Iugoslavie.
google-analytics.com