Cautare

525 de rezultate pentru "filme" (2.63 secunde)
Studioul de productii erotice Pink Visual vrea acum sa cumpere acest dispozitiv, pentru a realiza filme originale. Greu de crezut ca Google va accepta sa-si vanda noul produs unei companii care face filme pentru adulti.
Ce inseamna IPS, tehnologia pentru monitoare si cum setezi un monitor pentru office, gaming, photo sau filme.
Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Mai citesc cate doua trei pagini din alea mici. Imi place sa vad filme, merg si la cinematograf. - Si ce filme ai vazut? - Am vazut:
Publicul bucurestean se va putea bucura alaturi de prieteni si familie, in racoarea serii, de filme in avanpremiera nationala, filme recunoscute international pentru valoarea lor cinematografica si pentru succesul la public.
Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
in aceasta perioada a luat lectii de actorie si a jucat in filme precum The Curse of Frankenstein (1957), Dracula (1958), The Mummy (1959) si The Hound of the Baskervilles (1959).
"Misogin, rasist, antisemit hidos" Actrita americana Meryl Streep a starnit valva in cadrul unei decernari de premii cu o tirada impotriva fostului realizator de filme de animatie, Walt Disney, pe care l-a numit:
Pana pe 13 aprilie, la Cinema Studio, Elvira Popescu si Union vor rula peste 20 de filme puternice, pe teme politice actuale, unele propuse sau nominalizate la Oscar, in doua sectiuni mari: ... Opt filme puternice vor concura pentru trofeul Cinepolitica 2014.
MIRUNA BORUZESCU, scenografa care a contribuit la realizarea costumelor unor actori care au jucat in filme de referinta ale cinematografiei romanesti, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Uniunea Teatrala din Romania, citata de Realitatea TV.
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
Pe langa scurtmetrajele din cadrul competitiei, in fiecare din cele trei seri, publicul Chitila Film Fest va putea urmari proiectiile unor filme romanesti de exceptie.
Cu aceasta ocazie iubitorii de film vor avea sansa sa experimenteze senzatii tari si sa vizioneze filme celebre, de renume hollywoodian, printre care Omul Furnica, Jurassic World, Interstellar, Everest.
Directorul de imagine este Oliver Wood, cel care a facut atat filme grozave de actiune (printre care se numara The Bourne Supremacy si Ultimatum) cat si comedii (multe colaborari cu Will Ferrell si filme de la Talladega Nights la Anchorman 2).
Recomanda cateva filme care ti-au placut, in ultima vreme. ... Ca film de nisa distribuit de Intercom mi-a placut foarte mult Spotlight, care mi se pare unul din cele mai curate filme pe care le-am vazut in ultima vreme.
Stiind ca este pasionata de filme, am rugat-o pe Cristina Ilie sa ne raspunda la cateva intrebari. ... - Ce filme preferi?
Iata ce filme putem vedea in acest week-end la cinematograf. Un munte de virginitate Fúsi Un munte de virginitate Regia:
Protagonista Kate Beckinsale a interpretat-o pe Selene in patru dintre cele cinci filme ale francizei, rolul devenind emblematic pentru cariera actriței britanice si consolidandu-i celebritatea pe plan mondial. ... productia, achizitia si distributia de filme;
Din 1970 si pana azi, a jucat in cateva sute de filme artistice de lung metraj, filme de televiziune si documentare, la unele dintre ele fiind producator sau co-producator.
Lungmetrajul LOVING VINCENT deschide ediția de anul acesta a festivalului Alaturi de selectia de titluri relevante pentru tema ediției din acest an, Anim'est aduce la Bucuresti, in buna traditie a festivalului, cele mai importante filme de animație recente.
google-analytics.com