Cautare

525 de rezultate pentru "filme" (4.45 secunde)
Miercuri, 22 noiembrie, va asteptam la orele 13.00 la deschiderea Targului de Carte Gaudeamus, la standul Editurii Univers, pentru un dialog despre Cum e sa fii fata cand descoperi ca tipul din filme nu exista.
Tot in timpul somnului apar si visele, aceste "filme" tulburi si ciudate pe care le uitam complet cand ne trezim sau pe care uneori ni le amintim doar foarte vag. Cine este "regizorul" acestor "filme"?
Acum, la 65 de ani, Patrick Duffy arata in continuare surprinzator de bine si continua sa joace in filme. ... Din fericire, celebrul actor se simte acum bine si continua sa joace in filme, unele de mare succes.
Fizicianul Michio Kaku de la City College din New York considera ca Hollywoodul a spalat creierele oamenilor cu filme in care forte superioare extraterestre sunt invinse de rezistenta subdezvoltata a Pamantului, un fel de lupta titanica intre David si Goliat.
Si intrucat cautarea este tot mai dificila, datorita programului de munca incarcat si a criteriilor deloc modeste (inaltime, greutate, job, sport practicat, pasiuni, stil de vestimentatie, muzica, filme, limbi straine vorbite, tunsoare, citate preferate etc), piata a inovat prin platformele de dating: ... poze, conversatii, emoticonuri, filme.
Au fost infiintate birouri speciale, oficiale, platite de la buget, care aveau sarcina expresa de a fabrica (desigur, actionand discret) false documente, fotografii, filme, sau istorii, pe care le prezentau unor ufologi creduli drept mari secrete, care le-au fost revelate anume, doar lor.
fotografii si filme, radiolocatoare, metode magnetometrice etc. ... Pe aceste premise, pe langa cazurile reale, setea de dovezi senzationale si de bani a determinat si fabricarea de false documente si filme, ca si raspandirea de zvonuri.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
Primul dintre cele trei filme, care a trecut prin procesul oficial de declasificare si a fost aprobat pentru publicare a fost numit GIMBAL. ... Filme controversate Al doilea dintre cele trei clipuri militare, declasificate si aprobate pentru publicare, a fost numit FLIR1.
In cladirea Teatrului comunal din parc, devenita intre timp Cinematograful Victoria am vazut nenumarate filme cu actorii mei preferati de la acea vreme:
"La 20 de ani de la Revolutie, romanii nu mai pot fi pacaliti, manipulati cu filme trucate in care, fars rusine, amesteca viata unui copil, un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare doar in interesul candidatului Mircea Geoana, utilizandu-se pentru aceasta filme trucate", a spus Traian Basescu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Mai mult, Nicolaescu a fost intrebat daca demisia sa are legatura cu finantarea pentru realizarea unor filme de catre Centrul National de Cinematografie.
Intre timp, alte filme, cu buget mai mare sau mai mic, s-au facut. ... multe filme slabe, putini eroi de actiune.
- Ne-am dorit foarte mult sa oferim nu doar un altfel de cinematograf, dar si filme noi, in premiera, care sa fie vazute aici. ... Insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara suportul distribuitorului de filme, Odeon Cineplex - Care a fost investitia in deschiderea cinematografului?
In general, e o presiune financiara, plus ca si costurile crescusera foarte mult pe achizitii de filme, de seriale, si noi avem multe ore de emisie, avem mii de ore de umplut cu filme, cu seriale, cu programe, in afara de ce produci tu intern.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai.
Adica ei vand scule pentru filme furate de pe net, dar au pretentia sa le fie respectat dreptul de proprietate; acelasi drept de proprietate pe care nu dau doi bani atunci cand vine vorba de furnizarea de scule pentru furaciuni - pentru ca subtitrarile la filme piratate asta sunt.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Muybridge, la implinirea a 182 de ani de la nasterea celebrului fotograf, inventatorul zoopraxiscopului, prima varianta a proiectorului de filme. ... In 1879, Muybridge a inventat propriul aparat care capta miscarea, cunoscut sub denumirea de zoopraxiscop, considerat un precursor al proiectorului de filme.
google-analytics.com