Cautare

554 de rezultate pentru "filme western" (3.07 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Mai mult, Nicolaescu a fost intrebat daca demisia sa are legatura cu finantarea pentru realizarea unor filme de catre Centrul National de Cinematografie.
Intre timp, alte filme, cu buget mai mare sau mai mic, s-au facut. ... multe filme slabe, putini eroi de actiune.
- Ne-am dorit foarte mult sa oferim nu doar un altfel de cinematograf, dar si filme noi, in premiera, care sa fie vazute aici. ... Insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara suportul distribuitorului de filme, Odeon Cineplex - Care a fost investitia in deschiderea cinematografului?
In general, e o presiune financiara, plus ca si costurile crescusera foarte mult pe achizitii de filme, de seriale, si noi avem multe ore de emisie, avem mii de ore de umplut cu filme, cu seriale, cu programe, in afara de ce produci tu intern.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai.
Adica ei vand scule pentru filme furate de pe net, dar au pretentia sa le fie respectat dreptul de proprietate; acelasi drept de proprietate pe care nu dau doi bani atunci cand vine vorba de furnizarea de scule pentru furaciuni - pentru ca subtitrarile la filme piratate asta sunt.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Muybridge, la implinirea a 182 de ani de la nasterea celebrului fotograf, inventatorul zoopraxiscopului, prima varianta a proiectorului de filme. ... In 1879, Muybridge a inventat propriul aparat care capta miscarea, cunoscut sub denumirea de zoopraxiscop, considerat un precursor al proiectorului de filme.
Studioul de productii erotice Pink Visual vrea acum sa cumpere acest dispozitiv, pentru a realiza filme originale. Greu de crezut ca Google va accepta sa-si vanda noul produs unei companii care face filme pentru adulti.
Ce inseamna IPS, tehnologia pentru monitoare si cum setezi un monitor pentru office, gaming, photo sau filme.
Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Mai citesc cate doua trei pagini din alea mici. Imi place sa vad filme, merg si la cinematograf. - Si ce filme ai vazut? - Am vazut:
Publicul bucurestean se va putea bucura alaturi de prieteni si familie, in racoarea serii, de filme in avanpremiera nationala, filme recunoscute international pentru valoarea lor cinematografica si pentru succesul la public.
Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
in aceasta perioada a luat lectii de actorie si a jucat in filme precum The Curse of Frankenstein (1957), Dracula (1958), The Mummy (1959) si The Hound of the Baskervilles (1959).
"Misogin, rasist, antisemit hidos" Actrita americana Meryl Streep a starnit valva in cadrul unei decernari de premii cu o tirada impotriva fostului realizator de filme de animatie, Walt Disney, pe care l-a numit:
Pana pe 13 aprilie, la Cinema Studio, Elvira Popescu si Union vor rula peste 20 de filme puternice, pe teme politice actuale, unele propuse sau nominalizate la Oscar, in doua sectiuni mari: ... Opt filme puternice vor concura pentru trofeul Cinepolitica 2014.
MIRUNA BORUZESCU, scenografa care a contribuit la realizarea costumelor unor actori care au jucat in filme de referinta ale cinematografiei romanesti, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Uniunea Teatrala din Romania, citata de Realitatea TV.
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
google-analytics.com