Cautare

24453 de rezultate pentru "filipescu maria suceava str alex cel bun 16" (4.57 secunde)
48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str. ... Acesta este definit de apartenenta imobilelor la un ansamblu format alaturi de cladirea geamana din str. ... 50, de o pereche de cladiri gemene de pe str.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi dinspre Pod Constanta catre str. ... Ion de 64 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Aro 323, pe str. Branistari dinspre str. Farcasanca catre str.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... Eroilor - Str. ... Marasti - Str.
Megacontroale De cand s-a reorganizat controlul fiscal in cadrul Finantelor doljene, inspectia fiscala are un "impact deosebit" in indicatorii pe ultimele luni, a spus directorul coordonator adjunct al Activitatii de Inspectie Fiscala din cadrul DGFP Dolj, Ioan Filipescu.
Angajatii institutiei afla de evaziuni fiscale de amploare de la terte persoane sau institutii, ori intamplator, in timpul controalelor fiscale, a aratat directorul coordonator adjunct al Activitatii de Inspectie Fiscala din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu, in cadrul unei conferinte de presa organizate ieri.
Directorul adjunct al Fiscului doljean, Ioan Filipescu, sustine ca, din verificarile efectuate in 2011, a reiesit ca agricultorii care nu se inregistrasera ca platitori de TVA aveau de achitat catre stat suma de 3,288 de milioane de lei, din care pana in noiembrie se achitasera circa 500.000 de lei.
"Am facut o analiza pe primele cinci luni ale anului 2012, comparativ cu aceeasi perioada din 2011, in randul a 20 de agenti economici doljeni care fac achizitii intracomunitare si am constatat ca volumul achizitiilor a crescut anul acesta de circa 2,5 ori fata de primele luni ale anului 2011, in conditiile in care populatia nu mananca de trei ori mai mult", a declarat Ioan Filipescu, director executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, care coordoneaza si activitatea de inspectie fiscala din cadrul Fiscului doljean.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. ... De mai multi ani, LNR Constanta isi desfasoara activitatea intr-un sediu situat in zona peninsulara a municipiului resedinta de judet, pe str.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. ... Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str.
CINEMA Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un lungmetraj: ... "Life of Pi" -Mychael Danna Cel mai bun cantec: "Skyfall" ("Skyfall" - James Bond) Cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie/ musical: ... Anne Hathaway ("Les Miserables") Cel mai bun scenariu:
Deciziile ministrilor tehnocrati afecteaza economia judetului Suceava. ... Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Sectorul 1 detine cel mai mare buget din Bucuresti, dupa Primaria Capitalei, asa cum B365.ro a scris aici. ... 222 (Str. Arad nr.38), a unui nou corp de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr.146 (Str.
google-analytics.com