Cautare

286 de rezultate pentru "filip" (2.55 secunde)
Il chema Filip, era chipes, cumpatat, cu minte multa, iscusit la fapta si cu mestesug la vorba. ... Pentru toate acestea, oamenii Cetatii il respectau si i-au spus Filip cel Bun. Totusi, pentru ca politica e politica, o data oamenii si-au ales un alt conducator si Filip s-a intristat.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures. "Steliano Filip se gandeste doar la Juventus Torino.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. ... Administratia Finantelor Publice (AFP) Craiova are de ieri noi sefi, numiti in locul directorilor demisionari Maria Filip si Vicentiu Iordache.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Filip, a reusit sa imbine cu succes, de-a lungul vremii, o cariera in muzica, actorie si invatamant. Desi copiii, carora le preda muzica il iubeau, iar publicul il aplauda frenetic la fiecare piesa de teatru pe care o avea, Filip a decis ca vrea mai mult.
Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip, ar putea candida la Primaria Capitalei la alegerile din 10 aprilie, hotararea definitiva in acest sens urmand sa fie luata dupa ce va observa reactia bucurestenilor si dupa ce va face un studiu.
Aceasta a fost decizia politica", a declarat, ieri, liderul PD Bihor si primarul municipiului Oradea, Petru Filip. ... "Abordarea acestei probleme trebuie facuta pe doi ani, cu oameni care sa fie legati de Oradea si de Bihor", a spus Filip.
Curtea de Apel Bucuresti a amanat din nou pentru 16 august luarea unei decizii in privinta cererii de suspendare a hotararii Parlamentului privind prelungirea mandatelor unor membri ai Consiliului National al Audiovizualului, inaintata de presedintele acestei institutii, Ralu Filip.
Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a incercat sa lamureasca lucrurile precizand ca, pentru celelalte emisiuni, fiecare televiziune si post de radio are libertate. ... Cine vrea poate sa participe si la 'Surprize surprize'", a comentat Ralu Filip, precizand ca nu e vorba de nicio restrictie.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Felicia Filip, implicata in campania electorala. Vezi pe cine sustine Soprana Felicia Filip, a decis sa se implice in campania electorala pentru alegerile parlamentare de la 9 decembrie.
Petru Filip:
Senatorul Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senatul Romaniei a avut, miercuri, 27 februarie, o intrevedere cu E.S. ... Cu aceasta ocazie, senatorul Petru Filip a evocat dezvoltarea relatiilor de parteneriat special cu Turkmenistanul care ramane, in continuare, o directie prioritara de actiune a politicii externe romanesti.
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. ... Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
google-analytics.com