Cautare

3791 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (2.64 secunde)
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, la 41 de ani. ... Colegul nostru George Berevoianu a plecat ieri la Ceruri! ... Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor, a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca ii cunostea suferintele.
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A. ... Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Basescu a comandat un sondaj pentru a stabili daca Maior e bun de premier La sfirsitul lunii noiembrie, institutul de sondare a opiniei publice IRES, al lui Vasile Dincu, a realizat un sondaj national menita sa stabileasca cel mai potrivit premier de pe o lista bine determinata in care, la loc de cinste, figureaza numele directorului SRI, George Maior.
- "Domnul" si "doamna" Kibedi George Sabin Cutas: ... George Sabin Cutas: ... Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Vasile Emilian Cutean: ... Aurelia Vasile: ... George Baesu:
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
google-analytics.com