Cautare

3790 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (4.50 secunde)
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Vasile Parvan, Str. ... tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan Etapa II: tronsonul Vasile Parvan - Piata George Cosbuc Etapa III: tronsonul Piata George Cosbuc - Gara Progresul. In prezent, au fost finalizate lucrarile la prima etapa a proiectului., tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan.
Inceperea urmaririi penale impotriva vicepremierului conservator George Copos a produs reactii contradictorii pe scena politica. ... In aceste conditii, liderul liberal considera ca vicepremierul George Copos ar trebui sa se autosuspende doar daca dosarul intocmit de procurorii anticoruptie va fi trimis in instanta.
Avandu-l in rolul principalul pe versatilul Christian Bale - care practic devine personajul pe care il joaca - filmul ii mai are in distributie pe Steve Carell in rolul lui Donald Rumsfeld, Amy Adams, in rolul sotiei lui Cheney si Sam Rockwell ca George W.
"Nu cred ca e prima data cand cei doi se intalnesc", a spus, pentru inceput, pe ton serios deputatul PNL George Dragomir, care a adaugat aproape imediat ca "poate cei doi se gandesc la...
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Cinci momente strategice in viziunea lui George Friedman Specialistul in geopolitica si fondatorul agentiei de analize militare Stratfor, George Friedman, a tinut, vineri, un discurs la Banca Nationala a Romaniei, evenimentul desfasurandu-se sub patronajul guvernatorului Mugur Isarescu.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Google aniverseaza 130 de ani de la nasterea muzicianului roman George Enescu Google ne intampina cu un logo animat care aminteste ca s-au scurs 130 de ani de cand s-a nascut marele muzician si compozitor roman, George Enescu.
Alpinistul George Lowe, ultimul supravietuitor al expeditiei care a curerit in premeiera Varful Everest (8.848 metri) in 1953, a murit la varsta de 89 de ani, in Marea Britanie, a anuntat, vineri, presa din Noua Zeelandă.
FARCAS) -continuare - George Parvu scrie ca, peste 5 ani, pe 10 august 1944, s-a intalnit din nou cu ciudata aparitie, intr-un loc mai departe de sat, unde dormea intr-un prepeleac, pentru a pazi un lot cu struguri timpurii.
Actorul George Ivascu, audiat la DNA: Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
google-analytics.com