Cautare

1277 de rezultate pentru "felvinti maria georgeta" (3.43 secunde)
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Un - doi in careu facut de Messi si Di Maria, dar jucatorul Realului rateaza preluarea min 29: ... Di Maria centreaza pentru Higuain, dar aceasta rateaza preluarea min 57: ... Messi deschide jocul pentru Di Maria, dar Dragos Grigore blocheaza min 67:
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore.
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Georgeta Ionescu, noul secretar general al Camerei Deputatilor a declarat ieri, la prima intalnire cu presa, ca intretinerea si finalizarea Palatului Parlamentului genereaza foarte multe probleme.
Parlamentarii vor avea in cativa ani un parc datorita unui proiect demarat de noul secretar general al Camerei, Georgeta Ionescu, si de Directia Romsilva, prin care se vor planta cateva sute de puieti in spatele Palatului Parlamentului.
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Georgeta Stila, pensionara din Constanta, afirma ca impreuna cu sotul sau reuseste cu greu sa plateasca intretinerea apartamentului.
Suntem o tara europeana, astfel ca se va renunta la cota de lapte cand se va lua o decizie in acest sens la nivel comunitar, a declarat Georgeta Ionica, directorul Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) din cadrul Regiunii 4 Craiova.
Georgeta Ciocarlan actor: Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data: 9 Mai 2013, 19:00 Teatrul:
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
google-analytics.com