Cautare

113 de rezultate pentru "fax" (3.54 secunde)
Manfred Engelmann, fost membru al Consiliului de administratie si consultant la privatizarea intreprinderii, ne-a semnalat prin intermediul unui fax remis redactiei si alte ilegalitati comise de catre Arnold Niesse.
Din acest motiv, desi presedintele a reusit sa semneze legea de la Tokio si sa o transmita prin fax chiar in ziua in care trebuiau sa intre in vigoare noile impozite, punerea in aplicare a acestor impozite a fost practic imposibila.
Telecentrul este un spatiu public (o incapere) dotat cu cel putin doua aparate telefonice, doua calculatoare, un fax, pe care toti locuitorii satului sau comunei respective le pot folosi, contra cost, pentru a comunica in situatii de urgenta sau pur si simplu pentru a tine legatura cu familia, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Acest concept de callshop se traduce intr-un centru de comunicatie (telefonie internationala ieftina, servicii de Internet, fax, printare, copiere de date si documente si scriere CD& DVD).
Pe 20 martie 2006, Astral Telecom a transmis un fax la ANPC prin care mentioneaza ca momentul implementarii noului contract il estimeaza ca fiind 31 octombrie 2006.
Data limita de depunere a formularelor de inscriere (fie la Directiile judetene pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, fie la Facultatea de Agricultura din Craiova - fax:
Daca pierderea are loc in strainatate, asiguratul poate solicita Casei de Asigurari emitente (prin fax de exemplu) un certificat de inlocuire a cardului.
Surse din DGFP spun ca acestia au fost luati pe rand in primire de Bodu, care ar fi si plecat la Bucuresti cu demisiile in buzunar, iar ordinele de eliberare din functii ar fi sosit in aceeasi zi, trimise prin fax.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca, in urma cu doua zile, a primit un fax de la Electrocentrale Galati prin care i se solicita aprobarea pentru majorarea cu circa 42% a costului de productie al gigacaloriei.
un automobil pentru deplasari, un laptop, un sediu chiar de mici dimensiuni dotat cu fax si eventual un telefon cu robot.
Sugestiile pot fi trimise prin posta, fax sau e-mail catre Cabinetul purtatorului de cuvant al ANAF, cu mentiunea "Conf. Legii nr.
De aceea credem ca evolutia foarte lichida a SIF1 va continua. Rubrica realizata de: SSIF KD Capital Management S.A. Tel:0216500446;Fax:0216500448
Formularele pot fi completate si predate numai personal la sediile de subscriere si nu pot fi transmise prin fax sau e-mail.
Cum ne imprumutam la o banca din UE In prezent, romanii pot contracta credite de la banci din alte state membre respectand urmatorii pasi. Primul pas este cel al contactarii bancii straine prin telefon, fax ori email.
În plus, are o serie de rubrici precum cea care include datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, fax, e-mail, nationalitate, data nasterii, sex) sau cea referitoare la experienta profesionala (fiecare experienta profesionala pertinenta, începând cu cea mai recenta - perioada, principalele activitati si responsabilitati, numele angajatorilor).
Dar, pentru mai multe detalii puteti consulta ofertele Alma Tours pe www.almatours.ro. Numere de telefon: 0040241540882, fax : 0040341815994, mobil: 0040740630207.
Acest document a fost receptionat prin fax la ora 13.51 si poarta ora de expediere 13.48. Documentul a fost publicat pe site-ul BVB.
021/303.73.05, fax: 021/303.75.05, anunta ca scoate la licitatie deschisa, cu strigare, CEI II Oradea.
scrisoare sau fax)“, noteaza www.myjob.ro. Site-ul explica faptul ca avantajul CV-ului on line este cu atât mai mare cu cât, în general, bazele de date specializate în recrutarea on line permit actualizarea lui.
Pe langa apeluri si e-mail, clientii Cosmote pot intra in legatura cu departamentul de relatii cu clientii direct de pe site-ul companiei sau trimitand un fax.
google-analytics.com