Cautare

113 de rezultate pentru "fax" (3.44 secunde)
Contact: Directia PR [email protected] Tel.: 021 230 20 44 / Fax.: 021 230 20 47 Laboratoire Innotech Int
Ultima gaselnita a pesedistilor pentru a mai castiga ramasite din capitalul electoral pierdut la alegeri ii apartine deputatului de Dolj Valeriu Zgonea, care vrea sa blagosloveasca primariile localitatilor afectate de inundatii cu 25 de calculatoare, imprimante, faxuri, xeroxuri, birouri si scaune pentru linistea sinistratilor dornici sa joace un joc pe calculator sau sa trimita rudelor via fax imagini cu casele daramate de ape.
Noi i-am trimis revendicarile pe fax - se stiu pasii pe care vrem sa ii facem. O strategie in industria miniera este o chestiune interministeriala.
Unele mi-au raspuns la telefon, altele nu, dar nu stiu care mi-a raspuns si care nu. Poate am sa le trimit si un fax", a precizat subprefectul.
Pe langa toate aceste obiecte de papetarie, institutia si-a mai dotat angajatii si cu 25 de cutii de indigo si 30 de role de fax.
Indignat ca Damureanu si-a permis sa trimita comunicate presei si sa-l acuze de abuz in serviciu, Ilie Nemtaru i-a solicitat luni prin fax prefectului de Dolj sa-i trimita un control in propria gradina.
"Tribunalul Valcea a primit prin fax dispozitivul de incheiere dat de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) Bucuresti, in care ni se spune ca s-a admis cererea de stramutare a procesului inaintata de procurorii DNA, iar procesul se va judeca de acum incolo la Curtea de Apel din Alba Iulia.
nume, prenume, telefon, fax si mail. Solicitam un raspuns, la adresele de email: (...), pana cel tarziu luni, 26.02.2007".
Potrivit datelor furnizate de Ciobotea, guvernul a alocat 1,4 milioane de lei pentru organizarea alegerilor in Dolj, insa deocamdata au fost cheltuiti din acesti bani doar 10.000 de lei pentru achizitionarea unui copiator si a unui fax.
Potrivit acestuia, a fost discutat stadiul pregatirilor, parte din acestea insemnand si achizitia de tus, hartie, plata transportului hartiei de la Bucuresti la Constanta, cat si demersurile care se fac in vederea achizitionarii unui copiator si a unui fax.
Au raspuns chemarii Apelul democrat pentru intrajutorarea edilului tecucean a avut ca tinta 32 de primari, dar la dezbaterile de la Tecuci au fost prezente 20 de persoane (primari, viceprimari si reprezentanti ai primariilor democrate), in timp ce altii au transmis prin fax valoarea sprijinului financiar pe care-l vor acorda.
"CA¢nd Traian Ilisan, Gheorghita Samoila si alti domni si-au dat demisia, la patru ore am primit prin fax o imputernicire prin care se prevedea faptul ca Biroul Central al Partidului Ecologist Roman a hotarat desemnarea unei conduceri interimare in judetul Galati, respectiv:
Mai mult, liderul PIN scria ieri drepturi la replica pe care se pregatea sa le trimita prin fax sau e-mail, in conditiile in care, in momentul in care este contactat, nu vrea sa raspunda la nicio intrebare.
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
In luna iulie a anului trecut ne-am trezit cu un fax prin care ni se explica faptul ca nu mai au fondurile necesare si ca primaria va trebui sa le asigure salariul.
"Am primit in urma cu cateva zile un fax cu o hotarare a Academiei in care se spune ca Statiunea de la Simnic are nevoie de intreaga suprafata de teren pentru cercetare si dezvoltare.
"Am primit preavizul aseara, pe fax. Nu am cum sa comentez aceasta masura, este a actualului guvern, este binevenita. Nu m-am gandit daca o sa ma prezint la concurs, am vreme sa ma gandesc", a declarat Traian Iana.
Nu putem sa stagnam niste lucruri daca unii oameni nu sunt in stare sa manevreze niste harti pentru a le trimite pe fax.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
telefonul, telegraful, mailul, si toate mijloacele moderne, nu mai e nevoie doar de clasica citatie. E suficienta instiintarea pe fax sau mail.
google-analytics.com