Cautare

113 de rezultate pentru "fax" (3.31 secunde)
Intr-un fax trimis GdS, Calangiu s-ar fi plans ca seful pesedistilor doljeni, Ion Prioteasa, nu o mai are la suflet. ... Sub semnatura Cristinei Calangiu si purtand stampila Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova ajunge in redactia GdS un fax cu titlul "Drept la replica.
Ieri am primit la redactie un fax de la avocatul Mihai Anitei in care ma roaga frumos, impreuna cu altii, sa trecem pe la casieria societatii lui de avocatura si sa depunem citez, "10.000.000 lei (10.000 lei noi) ".
Astazi am trimis demisia mea prin fax la sediul PSD Dolj. Am oferte de la mai multe formatiuni politice, insa ma voi mai gandi in care ma voi inscrie.
Anghel a declarat miercuri ca marti seara, a trimis, prin fax, la sediul central al Partidului Conservator, contestatia sa privind rezultatul scrutinului din cadrul Congresului Extraordinar de duminica trecuta si ca a primit, tot prin fax, numar de inregistrare la contestatia depusa.
Va urez sa va dea Dumnezeu gandul cel bun, sa-i reprezentati cu adevarat pe pesedisti si sa terminati, o data pentru totdeauna, cu jihadul intern". Ion Toma si-a dat demisia anuntand conducerea partidului printr-o scrisoare trimisa prin fax la sediul central.
Georg Bernsau sunt Zeilweg 42, D-60439 Frankfurt am Main, telefon 0049 69 963761 130, fax 0049 69 963761 145.
100 de localitati din mediul rural din 23 de judete ale tarii vor beneficia de servicii de telefonie, fax si Internet, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Ieri, surse de la varful DGFP Dolj au afirmat ca directorii ar fi inaintat catre ANAF, pe fax, puncte de vedere prin care spun ca renunta la demisii, care ar fi fost depuse sub un impuls de moment.
Dupa cateva zile, au instiintat prin fax ANAF ca renunta la demisii. ... ANAF nu a recunoscut nici ca ar fi primit prin fax instiintarea ca cei doi s-au razgandit.
„Noi am pus bani si ne-am cumparat înca de acum doi ani un calculator, un fax si o imprimanta. ... „Calculator nu avem, doar un fax pe care l-am primit de la primarie si ne descurcam destul de greu.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
Adica l-au sunat si l-au trimis la prefectura, ca primeste numirea in functie prin fax. ... Mai ales ca nu are ce pati, doar ii vine numirea de prefect pe fax, in citeva minute, i-a spus domnul ala la telefon.
Socoteala lui Nastase nu s-a potrivit insa cu cea din targ, chiar daca la Bucuresti, s-a vorbit de un fax primit din partea Internationalei Socialiste, ingrijorate de posibilitatea incheierii unor logodne nepotrivite de catre pupilii sai damboviteni.
De abia in jurul orei 16,30 ne-au fost transmise pe fax la Prefectura hotaririle Guvernului privind eliberarea mea din functie si numirea noului prefect Radu Bud.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Este vorba despre un spatiu mult mai generos (apartamente care pot depasi 100 mp), decoratiuni interioare si mobilier de lux, aparatura electronica si elctrocasnica de ultima generatie (masini automatice de spalat rufe si vase, combine frigorifice, bucatarii echipate cu cuptoare cu microunde, masini de gatit moderne si toate accesoriile necesare pregatirii mesei, televizoare unele chiar si cu plasma, sisteme audio-video scumpe, legatura la Internet-in unele cazuri chiar si computere performante- cablu TV, linie telefonica cu fax, aer conditionat), piscine, garaje (in cazul vilelor) si alte atribute ale unui confort iesit din comun.
Pe langa fax, 3 casete si 2 CD-uri, au disparut patru dosare. Unul in care erau adunate stenogramele si pregatirile mele pentru conferintele de presa, pe care cine stie, poate voiam sa scot o carte, si trei dosare in care erau diverse materiale compromitatoare”, a subliniat Max Badin.
„Am primit un fax prin care ne-au anuntat ca renunta la solicitari, motiv pentru care am renuntat la desigilarea pachetelor cu voturi.
Cat despre presupusul fax transmis de Ministerul de Externe egiptean si interceptat de Serviciile secrete elvetiene, potrivit caruia 23 de cetateni irakieni si afgani ar fi fost interogati pe o baza militara din Romania, ministrul a precizat ca exista o diferenta intre a citi asemenea relatari si a le da crezare.
021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94 Fax: 021 - 316.88.93 Mobil: 0723.653.313 E-mail:
google-analytics.com