Cautare

191 de rezultate pentru "fax telekom" (3.73 secunde)
Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Democratia nu merge asa", a spus MM Stoica la Telekom Sport. Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Socoteala lui Nastase nu s-a potrivit insa cu cea din targ, chiar daca la Bucuresti, s-a vorbit de un fax primit din partea Internationalei Socialiste, ingrijorate de posibilitatea incheierii unor logodne nepotrivite de catre pupilii sai damboviteni.
De abia in jurul orei 16,30 ne-au fost transmise pe fax la Prefectura hotaririle Guvernului privind eliberarea mea din functie si numirea noului prefect Radu Bud.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Este vorba despre un spatiu mult mai generos (apartamente care pot depasi 100 mp), decoratiuni interioare si mobilier de lux, aparatura electronica si elctrocasnica de ultima generatie (masini automatice de spalat rufe si vase, combine frigorifice, bucatarii echipate cu cuptoare cu microunde, masini de gatit moderne si toate accesoriile necesare pregatirii mesei, televizoare unele chiar si cu plasma, sisteme audio-video scumpe, legatura la Internet-in unele cazuri chiar si computere performante- cablu TV, linie telefonica cu fax, aer conditionat), piscine, garaje (in cazul vilelor) si alte atribute ale unui confort iesit din comun.
Pe langa fax, 3 casete si 2 CD-uri, au disparut patru dosare. Unul in care erau adunate stenogramele si pregatirile mele pentru conferintele de presa, pe care cine stie, poate voiam sa scot o carte, si trei dosare in care erau diverse materiale compromitatoare”, a subliniat Max Badin.
„Am primit un fax prin care ne-au anuntat ca renunta la solicitari, motiv pentru care am renuntat la desigilarea pachetelor cu voturi.
Cat despre presupusul fax transmis de Ministerul de Externe egiptean si interceptat de Serviciile secrete elvetiene, potrivit caruia 23 de cetateni irakieni si afgani ar fi fost interogati pe o baza militara din Romania, ministrul a precizat ca exista o diferenta intre a citi asemenea relatari si a le da crezare.
021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94 Fax: 021 - 316.88.93 Mobil: 0723.653.313 E-mail:
Contact: Directia PR [email protected] Tel.: 021 230 20 44 / Fax.: 021 230 20 47 Laboratoire Innotech Int
google-analytics.com