Cautare

61258 de rezultate pentru "fam suru din anina" (4.54 secunde)
Remarcabile sunt aici Valul lui Traian, un zid de protectie care s-a distrus in perioada colectivizarii fortate din timpul comunismului, Bazilica Paleocrestina din sec 4 e.n., Biserica Sfantul Tanase secolul 13, manastirile Cocos, Celic, Saon secolul 19.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
Cu efect de bumerag, din moment ce a dus la victimizarea lui Traian Basescu, care este din nou presedintele Romaniei. ... Nimeni cu minte limpede din aceasta tara nu poate sa accepte o campanie aberanta care cauta sa-i atribuie lui Iliescu responsabilitati pentru diversiunea terorista.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi. Astazi, detaliem evolutia altor marci renumite din zona Olteniei, mai exact din Dolj si Vâlcea, care au capatat notorietate pe plan national sau doar pe regiune:
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Viorel Dolha (Continuare) Dintre numele de ape din Transnistria amintim Tiligul, Ingul, Inguletul, Baraboi, Volosica, Balacliica, Berezan, Cuciurean, Tigheci, Putred, Soroca, Ocnita, Darla, Udici, Sahaidac (veche denumire pentru desaga), Moldovca, Busa, Tatrani, Humor, Merla, Usita etc.
Stradutele plecau toate din acelasi punct, hanul la care poposeau caravanele, in ceea ce era, de bunaseama, centrul catunului, apoi serpuiau spiralat, fiecare in legea ei, ca trei tentacule uriase.
Tito se simtea puternic avand in spate partidul comunist, birocratia de partid si sprijinul popular castigat in perioada luptelor de partizani cu ocupantii germano italieni din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. El reusise sa neutralizeze, sa marginalizeze si sa lichideze fractiunea pro sovietica din Partidul Comunist iugoslav.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof. ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale.
ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei. ... Scarile de sfoara astazi sunt desfiintate si plasa agatata din turnul special construit transporta numai obiecte si din cand in cand pelerini credinciosi varstnici.
Existenta carbunelui in subsolul Vaii Jiului a devenit cunoscuta inca din anul 1782, cand mineralogul Benko Janos arata ca a vazut arzand carbunii din aflorimente.
Dupa ce o factiune a Armatei turce a parut ca preia controlul asupra punctelor-cheie din Ankara si Istanbul, situatia a revenit la normal sambata la primele ore ale diminetii, Guvernul a preluat din nou controlul, iar militarii s-au predat.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
Activitatea muzeului este finantata din alocatii de la bugetul Consiliului Judetean Calarasi, precum si din venituri proprii care provin din tarifele pentru servicii oferite, din donatii si sponsorizari, din alte activitati specifice. Muzeul din Calarasi a luat fiinta in anul 1951 (prin decizia nr.
Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux.
Poate o sa sune ciudat, dar primul lucru pe care l-am facut dupa operatie,in spital, cand am fost capabila sa ma ridic din pat si sa ma duc pana la baie, a fost sa privesc in oglinda fiinta aceea cu capul bandajat, sa-i zambesc si sa-i arat semnul victoriei.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
google-analytics.com