Cautare

61258 de rezultate pentru "fam suru din anina" (3.98 secunde)
Insa criza identitara apare cand se discuta originile lor, problema pusa in discutie publica abia dupa libertatea de exprimare castigata in Revolutia din decembrie 1989. Exista doua curente majore privind optiunea identitara a aromanilor din Romania.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Sunt un om de stanga, din 89 incoace, intr-un fel, viata, munca si sperantele mele au fost legate de acest partid.
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada.
Energia Energia solara din orbita este abundenta si este si astazi folosita de sateliti. ... O mare parte din comunicatiile terestre deja folosesc satelitii.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania.
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
Acestea ar putea fi principalele repere din istoria evolutiei inregistrate in ultimii 15 ani de cele mai importante unitati economice galatene, respectiv Sidex, ICMRSG, Menarom, Elnav si Santierul Naval Damen.
Romania nu poate iesi din criza prin asmutirea celor care lucreaza in sectorul privat impotriva celor care muncesc in sectorul public, a patronilor impotriva salariatilor, a tinerilor impotriva celor mai in varsta, a orasenilor impotriva satenilor, a pacientilor asupra medicilor, a elevilor si studentilor impotriva profesorilor, a "slabilor" impotriva "grasilor", intr-un final, a tuturor impotriva tuturor.
Principalele 10 zone economice din Romania, unde se desfasoara 70% din businessul national, au continuat sa creasca, in timp ce celelalte 32 de judete au pierdut teren in continuare. Cursul leu/euro fost destul de stabil, in timp ce cursul dolarului a explodat, din motive externe.
Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei. ... Ceausescu si-a exprimat preocuparea fata de ce se intampla in cateva tari socialiste din Europa:
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari: "Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau se afla in imposibilitate de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Dupa atata amar de opozitie este evidenta goana dupa ciolan a democratilor aterizati in fruntea Ministerului Mediului, a Apelor Romane si, nu in cele din urma, a Directiei lui Manafu. ... Prima oprire a fost pe plaja din Mamaia, acolo unde totul era deja pregatit, iar nisipul era foarte curat.
Matei 5-7, Luca 6, 20-49), invatatura Sa despre Imparatia cerurilor, despre pocainta, despre botez, despre iertarea pacatelor ca pregatire pentru a dobandi Imparatia lui Dumnezeu si viata vesnica, iar spre sfarsitul activitatii Sale publice, Iisus le-a vorbit ucenicilor despre Patimirile Sale, despre moartea si Invierea Sa din morti, despre iubirea Sa jertfelnica daruita lor si celor ce cred in El, mai ales prin Sfanta Euharistie, despre trimiterea DuChului Sfant ca Mangaietor al lor, dupa Inaltarea Sa la cer, dar si despre necazurile sau suferintele pe care ucenicii le vor intampina din partea lumii pentru ca predica Evanghelia Sa si cheama popoarele la mantuire.
Incepand din 1977, cand Agentia de Informatii a armatei americane a preluat de la CIA proiectul de clarviziune, acesta a primit diverse nume: ... De pilda, la un moment dat coordonatele pentru observare au fost indreptate asupra unor centre de supraveghere a satelitilor din URSS.
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
google-analytics.com