Cautare

10417 de rezultate pentru "enel bucuresti" (2.82 secunde)
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Saptamana trecuta, ministrul Economiei, Codrut Seres, s-a intalnit cu ministrul italian al Activitatilor Productive, Claudio Scajola, cu ocazia semnarii documentelor finale de privatizare a Electrica Banat si Electrica Dobrogea cu ENEL Italia.
Pentru etapa negocierilor s-au calificat AES Corporation SUA, Alro Slatina, consortiul TESS Conex-ASAM-Iasi, consortiul Ansaldo Italia - AECL Canada, consortiul Unit Investments Luxemburg - Dogan Enerji Yatirimlari/Dogus Holding Turcia, Electrabel Belgia, Electrica Bucuresti, ENEL Italia, E.ON Energie Germania, Gabriel Resources Canada, Iberdrola Spania, KHNP Republica Coreea de Sud si RWE Power Germania.
Acestea sunt AES Corporation SUA, Alro Slatina, consortiul TESS Conex-ASAM-Iasi, consortiul Ansaldo Italia - AECL Canada, consortiul Unit Investments Luxemburg - Dogan Enerji Yatirimlari/Dogus Holding Turcia, Electrabel Belgia, Electrica Bucuresti, ENEL Italia, E.ON Energie Germania, Gabriel Resources Canada, Iberdrola Spania, KHNP Republica Coreea de Sud si RWE Power Germania.
Conducerea Nuclearelectrica va propune listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA), care va avea loc in februarie, a declarat directorul general al Nuclearelectrica, Teodor Chirica.
"Comunitatea de afaceri are puterea, aptitudinile si interesul pentru a juca un rol semnificativ in societate" (Juan Ramon Silva Ferada, Area General Manager of Sustainability la Acciona) a fost una dintre concluziile celei de-a patra editii a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala Corporatista - CSR’09 Responsabilitate prin inovatie - desfasurata la Bucuresti in zilele de 20 si 21 octombrie.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania. ... Pirelli, Intesa SanPaolo Bank, Unicredit Tiriac Bank, Enel Romania, Alitalia, Parmalat, Tenaris Sicoltub, Astaldi.
In anul 2008, guvernul de la Bucuresti a convenit asupra unei legi de promovare a energiilor regenerabile, lege care a fost publicata in Monitorul Oficial, noteaza DW.
La sfarsitul anului, Planul Urbanistic Zonal nu a fost inca aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. ... Enel nu a instalat inca blocul de masura si protectie la racordul electric.
Panourile electrice se afla in apropierea complexului studențesc Regie, langa un mare centru comercial din Bucuresti, la intersecția Splaiului Independentei cu strada Orhideelor.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
Cele cinci institutii interesate de privatizarea Complexului Energetic Craiova (CE), Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, va trebui sa astepte toamna pana cand guvernul va finaliza strategia de restructurare a sectorului energetic.
"Datoriile persista la Herghelia Mangalia, mai avem si pe la ENEL, Regia de Apa, care ajung la 600. 000 lei si facem eforturi sa le achitam pe cele prioritare, pentru ca putem sa ramanem in orice moment fara apa si curent.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
google-analytics.com