Cautare

133 de rezultate pentru "ene pompiliu" (3.18 secunde)
In acelasi timp, surse din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera au confirmat existenta anumitor animozitati la Constanta si ne-au sugerat ca orice este posibil, inclusiv demiterea comisarului sef Tudorel Ene.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
In ciuda unor zvonuri alarmiste, care anuntau ca principal scop al acestui control de fond debarcarea comisarului sef Tudorel Ene de la sefia Directiei Regionale, vocile autorizate sustin ca nu este vorba decat despre un control planificat, de rutina.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Prima mutare Tonul mutarilor dintr-o parte a CJ, aflata in Opozitie, catre majoritate, fragila la acea vreme, a fost dat de consilierul judetean PSD Anca Ene, care a lasat fostul partid aflat cindva la guvernare pentru partidul scos invingator de Eugen Durbaca - PUR.
Roxana Ene si Aurel Rotaru s-au intors acasa cu cate doua medalii. ... "A fost o competitie puternica, cu 413 atleti, din care sportivii nostri au iesit foarte bine, ceea ce le ridica moralul pentru competitiile viitoare", a spus ieri antrenoarea si totodata mama Roxanei Ene, Eugenia Ene.
Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles. ... Am auzit doar ca a criticat modul in care ne comportam noi la Bruxelles”, a spus consilierul judetean conservator Anca Ene.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Modoran Ene dinspre str. ... Modoran Ene si str. ... Modoran Ene din directia str. Dumbrava Noua catre str. Radaseni. Accidentul s-a soldat cu avarierea celor doua vehicule si decesul conducatorului biciletei C.
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. ... CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Viorel Ene, presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor a declarat ca acest gest este ilegal si deschide calea legalizarii terorismului politic in Romania. ... ", a spus Ene.
La inceputul anului trecut, in urma unei intilniri intre seful Ministerului Public si liderul Asociatiei Victimelor Mineriadelor (AVM), Viorel Ene, procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, a constituit o echipa care sa se ocupe de finalizarea dosarelor privind mineriada din 1990.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a afirmat ieri ca declaratiile cancelarului german Gerhard Schröder, referitoare la posibilitatea amanarii cu un an a integrarii Romaniei in UE, nu trebuie scoase din contextul campaniei electorale ce se desfasoara in prezent in Germania.
Pana in momentul de fata au fost nominalizati neoficial Sulfina Barbu (ministrul Mediului), Mircea Cinteza (ministrul Sanatatii), Ene Dinga (ministrul Integrarii Europene), Ionut Popescu (ministrul Finantelor), Monica Macovei (ministrul Justitiei) si Gheorghe Seculici (ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor economice).
Performere au fost Tania Ene (LPS "Petrache Triscu", categoria 36 kg) si Alexandra Ganea (CS Universitatea, 40 kg), care au iesit campioane nationale si au obtinut calificarea la Campionatul Balcanic (6-8 iulie, Bulgaria).
Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Expert DOC) In prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție si Boli metabolice, cu licența in Fiziokinetoterapie si studii de psihoterapie.
google-analytics.com