Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (2.60 secunde)
Potrivit secretarului general al FSS Metarom Galati, Danut Onica, procedura de obtinere a unui bilet s-a modificat fata de cea existenta pana acum: ... Suma alocata in acest an de Combinat pentru subventionarea biletelor de odihna si tratament este de 1,7 milioane de lei", ne-a mai declarat Danut Onica.
Cu aceasta ocazie, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA a facut o succinta prezentare a economiei judetului Constanta, precum si a oportunitatilor de afaceri existente aici.
Albu Olimpia - inspector asistent Cl 1 Tr 1 - a declarat un venit din salarii de 30.110 lei, adica 2.500 de lei pe luna, mai mult decat sotul ei, Danut Albu, patron la Suplac si pompier, care a raportat un venit anual de 23.239 de lei;
Danut Trusca, viceprimarul localitatii 23 August, sustine ca se asteapta aprobarea PUZ-ului pentru faleza de la Marea Neagra si faleza de Nord si Sud a lacului Tatlageac.
Se pare ca cea mai mare parte a banilor castigați, actorul i-a transferat sub forma de cadou lui Danut Bendeac, tatal sau. ... De asemenea, Danut Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, pe care insa le conduce Mihai Bendeac.
Dan Racolta, Florin Dumitru, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Nae Tilihoi, Robert Vancea, Danut Bica, Constantin Donose, Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Marian Bacu, Silvian Cristescu, Victor Cojocaru si Valentin Iliescu.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu. ... In opinia procurorilor DNA, actiunile medicului Bradisteanu fac parte dintr-o "conspiratie", conceputa de un fost secretar de stat din Cabinetul Nastase si fost secretar al PCR, Emanuel-Danut Georgescu:
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Danut de 21 de ani, din Bucuresti, la scurt timp dupa ce acesta a spart cu o sticla, un geam tip vitrina apartinand unui magazin comercial din sectorul 2. ... Danut in stare de libertate.
Danut Lupu a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre situatia de la FCSB.
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori.
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. ... Danut, care a ramas internat la spital.
Spectatorii au fost alaturi de echipa, i-au incurajat, dar, daca nu ai rezultate, nu vin la infinit sa te sustina" a declarat Danut Lupu la finalul partidei Dinamo - FCSB 0-3.
Fostul fotbalist din generatia de aur, Danut Lupu, a fost dat in urmarire nationala dupa o condamnare definitiva, iar urmarirea ar putea fi extinsa la nivel international pentru ca acesta a declarat ca nu se afla in tara.
Un comentator inteligent si subtil de la Ziare.com, care semneaza Ioana Ene, sugereaza ca Traian Basescu a ajuns cumva intr-o fundatura, infrant si fara optiuni.
Startul l-a dat Anca Ene. Aceasta si-a motivat decizia de a schimbarea a barcii politice declarand ca PSD nu are in program, ca prioritate, promovarea IMM-urilor si asigurarea unui climat economic sanatos.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
google-analytics.com